en-USsv-SE

Våra lokala sajter

  • Panorama beach 150 years
  • Panorama Field 150 Years
  • Åhus strand 2017

Ren energi och rent vatten är kärnan i vår verksamhet.

Vi är ett svenskt miljöteknikföretag inom områdena biogas, geoenergi, vattenrening och borrning. Med 150 års erfarenhet är vi idag ledande av kompletta anläggningar inom våra expertområden, med ett starkt fokus på hållbarhet och miljö. 

Följ oss på sociala medier

Bild

Malmberg och läkemedelsrening

Bild

SMART MED ENERGEO®

Bild

Res tillbaka i tiden med Malmberg

Bild

JOBBA PÅ MALMBERG!

Bild

Malmberg i Mälardalen

Bild

Nyheter

2018-02-01

​Malmberg bygger LKF’s (Lunds Kommuns Fastighets AB) första Geoenergianläggning

​Nästa fastighetsområde där Malmberg ser till att byta till miljövänlig geoenergi blir Kvarteret Myrliljan/Kardborren i Södra Sandby strax utanför Lund. Det är LKF’s fastigheter med totalt 71 lägenheter med en boarea på 5700 m2. Området byggdes på 80-talet och försörjs idag med värme och varmvatten via gaspannor.

2018-01-26

​Malmberg EnerGeo® till Börjessons Lastbilar i Kristianstad

Börjessons Lastbilar har valt Malmberg som leverantör till värme/kylanläggningen till sin nya anläggning för försäljning och service av lastbilar i Kristianstad. Det är stora ytor på 3 700 kvadratmeter som nu byggs i ett industriområde som är mer tillgängligt och ändamålsenligt för fordonsbolagets kunder.

2018-01-16

Malmberg byter ut gas och olja mot miljövänlig geoenergi till AB Kristianstadsbyggen (ABK)

​ABK- hyresgäster i Önnestad (Skolgatan), fördelade på 13 lägenheter, kommer i februari få sin uppvärmning och varmvatten via en Malmberg geoenergianläggning. Den gamla oljepannan ersätts och uppvärmningen blir således helt miljövänlig.

Planerade event