en-USsv-SE

Våra lokala sajter

Area Sales Manager Biogas

Vi söker en Area Sales Manager Biogas som kommer få ansvar för att sätta och leverera på försäljningsmål för europeiska och internationella marknader. I tjänsten ingår förutom egna försäljningsaktiviteter också att arbeta för att optimera försäljningsutfallet per exportmarknad genom samarbete med lokalt anställda säljare och agenter.

redovisningscontroller malmberg ledig tjänst karriär


Arbetsbeskrivning
Då vi har identifierat en stor tillväxtpotential på den italienska marknaden så kommer vi att tillskriva ett starkt meritvärde till kandidater som talar och skriver italienska flytande och har erfarenhet av italiensk affärskultur.

Resdagar ingår i tjänsten och antalet är bedömt till 10-20% av arbetstiden.

Tjänsten utgår med fördel från vårt huvudkontor i Yngsjö men placering i Malmö är också möjligt. Annan placering diskuteras vid behov.

Både juniora och seniora sökanden är välkomna


Din profil

  • Du är affärsmässig som person och har förmåga att förhandla
  • Du inger förtroende och är ansvarstagande
  • Du är prestigelös, resultatinriktad, initiativrik, flexibel och full av energi
  • Du har teknisk universitets- eller högskoleutbildning och ett kommersiellt intresse, alternativt ekonomisk universitets- eller högskoleutbildning och tekniskt intresse
  • Du kan uttrycka dig mycket väl i tal och skrift på engelska och svenska. Språkkunskaper i italienska (flytande tal och skrift för att kunna förstå och kommunicera kring kontrakt på italienska) är starkt meriterande.
  • Du har erfarenhet av internationell projektförsäljning eller tekniskt sammansatta produkter (ej krav men meriterande)·
  • Du har insikt i entreprenadjuridik och vanliga kontraktsformer såsom ABT, AB, ABA, Orgalime, NLM och NEC (meriterande men ej krav)


Kontaktperson
I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med rekryteringskonsult Jenny Kullberg på Kullberg Headhunting AB. Har du frågor om tjänsten ringer du 0734-15 98 60. Är du intresserad av tjänsten skickar du din ansökan till jenny@kullbergheadhunting.se senast den 22 december 2017 - vi arbetar dock alltid med löpande urval. 


Är det inte dig vi söker men du vet vem vi söker?
Tipsa då om din kandidat med namn, telefonnummer och motivering på ovan mailadress. Rätt tips som leder till anställning belönas med en hittelön på 7 000 kr. 

Välkommen med din ansökan!

 

Area Sales Manager Biogas!  

Malmberg Water, säljande projektledare, lediga tjänster

 

Kontakta oss

HR Malmberg lediga jobb

Elisabeth Åberg

Human resource manager

Linkedin

076 639 59 09