en-USsv-SE

Våra lokala sajter

ERP-Specialist

I denna roll kommer du att arbeta i nära dialog med dina kollegor och rapporterar direkt till CFO. Du kommer utgå från företagets huvudkontor i Yngsjö, men kan vid tillfälle även arbeta från företagets kontor i Malmö

Malmberg lediga tjänster karriär erp specialist

Arbetsbeskrivning

Ditt ansvar kommer vara att se till att affärssystemet "Unit 4 -- Business World" fungerar smärtfritt samt löpande utvecklas enligt organisationens behov och riktlinjer. Detta är en central roll där det krävs förmåga att förstå, hantera och prioritera utvecklingsbehov från organisationen.

Du kommer att ha många kontaktytor, dels internt med IT och verksamheten, men även externt med systemleverantör och konsulter. Vidare är det en bred roll och under en vecka kan du komma att arbeta med alltifrån behovsfångst, hantera användare, administrera behörigheter, intern support, driva frågeställningar mot systemleverantören, kontroll av systemets funktioner, överse uppgraderingar och underhåll av systemet, ta fram rapporter, internutbildning och dokumentation.

 

Vem är du

Du har ett par års erfarenhet av arbete med ERP/Affärssystem, gärna med Unit 4 / Agresso, i en roll som ERP-Specialist, IT-systemansvarig, Applikationskonsult, Förvaltningsansvarig, Change manager-/förändringsansvarig eller liknande. Vidare har du varit delaktig i projekt med fokus verksamhetsutveckling/förbättring med hjälp av ERP, således har du god förståelse både för ERP-system men även dess användning i verksamheten. Detta kombinerar du med goda kunskaper i engelska och svenska, i tal och skrift. Du har även grundläggande kunskap inom ekonomi.

Som person är du prestigelös, service-minded och lyhörd. Du kan inta ett konsultativt förhållningssätt, detta då du kommer ha kontakt med såväl interna som externa intressenter. Du har integritet och driv. Därtill ser vi att du är självgående, ansvarsfull och strukturerad för att lyckas i rollen.


Vi erbjuder
Du kommer att få arbeta för ett framgångsrikt och växande miljöteknikföretag med engagerade och positiva kollegor. Vi erbjuder marknadsmässiga villkor. 


Kontakt

I denna rekrytering samarbetar vi med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Christian Svenby, 0766-20 29 01 Urval sker löpande. Ansökan till tjänsten gör du här. 

Välkommen med din ansökan!

 

ERP-Specialist!  

Malmberg Water, säljande projektledare, lediga tjänster

 

Kontakta oss

HR Malmberg lediga jobb

Elisabeth Åberg

Human resource manager

Linkedin

076 639 59 09