en-USsv-SE

Våra lokala sajter

Säljande projektledare

Du får helhetsansvar att sälja och driva projekt där Malmberg projekterar, tillverkar och installerar maskinell utrustning till kommuners och industriers vattenreningsanläggningar. Projekten kan variera i omfång och vara i olika entreprenadutföranden.

Malmberg

Din bakgrund

Du som söker denna tjänsten har erfarenhet av projektledning och kunskap i CAD ritning. Du trivs att vara i centrum samt att leda människor. Du är självständig, är en van problemlösare och drivs av ett arbetssätt som präglas av öppenhet och samspel. Meriterande med erfarenhet av försäljning. 

Som person är du öppen och social, samt har lätt för att samarbeta och bygga nätverk inom och utanför organisationen. Du är strukturerad, duktig på att organisera och planera, samtidigt som du har lätt för att anpassa dig till förändringar för att leverera resultat och uppfylla kundförväntningar. Du är en flexibel person som inte ser resor i tjänsten som ett hinder.

Det är viktigt att du är en van datoranvändare och har erfarenhet av att arbeta med affärssystem. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Meriterande med kunskaper i engelska. Det är även meriterande om du har erfarenhet av CAD, 2D eller/3D och har jobbat i kontraktsform AB och ABT.

Vi erbjuder
Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Malmberg. Provanställning tillämpas.
Heltid/dagtid.
Placeringsort Yngsjö.

Kontakt
Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.
Sök tjänsten här!

Vi samarbetar med Wikan Personal och för mer info kontakta
Sara Kvist på  telefon 044-590 65 12.

Välkommen med din ansökan!

 

Säljande projektledare!  

Malmberg Water, säljande projektledare, lediga tjänster

 

Kontakta oss

Marie Gulin - Malmberg

Marie Gulin

Human resource manager

Linkedin

076 639 59 09