en-USsv-SE

Våra lokala sajter

 • Teknisk säljare till region Mälardalen

  Malmberg söker en säljande tekniker inom vatten i alla dess former till Mälardalen. Du kommer att agera som utesäljare och bli vår lokala kraft som utvecklar Malmberg i denna region. Ditt arbete består av att leta upp, driva och utveckla affärer och relationer med befintliga och nya kunder. Till din hjälp har du affärsområdeschefen som är placerad i Yngsjö. Arbetet innefattar även att vara delaktig i affärs- och marknadsutveckling. Vi lägger stort fokus på att hitta rätt person med både säljdriv och intresse att utveckla vårt erbjudande i linje med vårt varumärke. Du utgår från bostaden men har nära kontakt med kollegorna i Yngsjö där även process, teknik och produktion finns.
  Malmberg Water Treatment

  Vem är du?

  Gillar du att bygga upp team samt bygga affärsrelationer så är du nog rätt person. Du har kanske några år inom den kommunala sidan inom VA branschen och vill gå vidare. Vi söker dig som bor i Örebro/Karlstad /Södertälje / Västerås eller Eskilstuna regionen.
  Du behöver ha:
 • Kompetens inom vattenrening och/eller erfarenhet av byggbranschen/ miljöteknikområdet är en fördel.
 • God förståelse för kundernas krav och behov samt förmågan att kommunicera och nätverka på alla nivåer.
 • Erfarenhet av teknisk försäljning och offertframtagning.
 • Entreprenör som vill göra lönsamma affärer. 
 • Entusiasm, uthållighet och egen drivkraft är en förutsättning. Du är positiv och social.

  Vi erbjuder

  Du kommer att få arbeta för ett framgångsrikt och växande miljöteknikföretag med engagerade och positiva kollegor. Vi erbjuder marknadsmässiga villkor.
  Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

  Kontakt

  I denna rekrytering samarbetar vi med Experis. Kontakta gärna rekryteringskonsult Linda Svensson 044-20 38 71, linda.svensson@se.experis.com för frågor. Ansökan till tjänsten gör du här.

Teknisk säljare 

Malmberg

 

Kontakta oss

Marie Gulin - Malmberg

Marie Gulin

Human resource manager

Linkedin

076 639 59 09