en-USsv-SE

Våra lokala sajter

Furuboda är den mest servicevänliga brunnsöverbyggnaden 

Vår brunnsöverbyggnad Furuboda är utformad som ett litet hus. Det ger brunnen ett perfekt skydd mot väder, vind och yttre påverkan för vattentäkten. Service och underhållsarbeten av förbättras avsevärt. Rörgalleri, pumparmaturer och elinstallationer blir mycket lättåtkomligt och servicepersonen kan arbeta fritt och stå raklång i byggnaden. Furuboda är utförd av sandwichelement med ytskikt i olika utförande bereonde på modell. Furuboda är lämplig förrutom för vattenbrunnar även för pump- och tryckstegringststationer eller ventilkammare. 

Malmberg furuboda brunnsöverbyggnad

Snabb och enkel installation

Överbyggnaden är helt prefabricerad och monteras på plats på ett fundament som placeras i en grusbädd, alternativt gjutes fast. På så sätt får brunnen ett utmärkt frostskyddat utrymme, som du enkelt når genom en dörr. Vid större arbeten som till exempel pumpbyten kan hela överbyggnad lyftas av sockeln. Huset fästes och lossas med hjälp av haspar på insidan.

Extra skalskydd i utförande Solid

Malmberg-Borrning-brunnsöverbyggnad Furuboda - SolidSom  standard finns Furuboda med ytskikt i lackerad helförzinkad stålplåt. Väggarna består av en mellanliggande isolerande kärnan på 40 mm extruderad polystyrenplast som standard. (80 mm som tillval). Furuboda går även att få extra skyddad med ytter- och innervägg av Glasfiberlaminat. Mellan glasfiberlaminatet, mitt i cellplastkärnan, limmas även en rostfri hålplåt. Vi kallar den Furuboda Solid.

 

 

 

Kontakta oss

Malmberg Borrning, brunnsöverbyggnad, service

Lars Lindgren

försäljning

Linkedin

076 639 59 33

Furuboda finns i fyra olika utföranden

Furuboda I

Furuboda II

Furuboda III 

Furuboda Solid 

  • Underhåll- och servicevänligt skalskydd
  • Överbyggnaden är avlyftsbar  
  • Går att få dörr i säkerhetsklass 2 eller 3 med handtrycke och låskolv  
  • Valfri kulör utöver standard röd