en-USsv-SE

Våra lokala sajter

Prisma brunnsöverbyggnad för den mindre brunnen

Vår brunnsöverbyggnad Prisma har en enkel och modern design som är perfekt för den lite mindre brunnsinstallationen. Väggar och lucka består av sandwichelement med ett ytskikt av aluzink på inner- och yttersida. Den mellanliggande isolerande kärnan är 40 mm extruderad polystyrencellplast. Prisma står på en sockel av aluzink, som placeras i en grusbädd alternativt på en gjuten platta. 

Malmberg Prisma brunnsöverbyggnad Prisma

 

Skalskydda dina andra vatteninstallationer

Prisma används med fördel även som skalskydd till lågreservoarer där den överbyggnaden till exempel placeras ovanför nedstigningsluckan eller ovanför markventiler.


Servicevänlig och enkel hantering av din brunnsinstalltion

Malmberg brunnsöverbyggnad Prisma med öppen luckaMed hjälp av två fjäderdämpare öppnas hela fronten enkelt. Här får man svängrum vid inspektion och service och underhåll. Vid större arbeten som till exempel pumpbyten kan hela överbyggnaden fällas bakåt och frilägga hela anläggningen. Pumparmaturen och elinstallationen står helt skyddade mot frost och ytvattenföroreningar. Den elektriska utrustningen är monterad på en väggpanel av aluminium, 800 x 1000 mm, som sitter fäst på sockeln och står kvar när huset fälls eller lyfts bort.

Kontakta oss

Malmberg borrning, brunnsöverbyggnad, service

Lars Lindgren

försäljning

Linkedin

076 639 59 33

Prisma finns i två storlekar

Prisma I: 2x2 m

Prisma II: 3x2 m

  • För den mindre brunnen
  • Fällbar
  • Avlyftbar
  • Perfekt även som skalskydd till lågreservoar eller markventil
  • Standardutförande i Aluzink
  • Går att få i valfri kulör som option