Silver till Malmberg & Consid i Publishingpriset 2022

Vårt kommunikationskoncept “We’re Generation Zero” belönades igår med ett silver på galan som delar ut det ärofyllda Publishingpriset.

Otroligt häftigt att vi belönades med silver i Publishingpriset 2022. Vi är helt övertygade att konceptet ligger helt rätt i tiden och hjälper oss dagligen i vår kommunikation. Nu ska vi fortsätta att arbeta framåt mot ingenting! 

Viktor Ekberg, Kommunikationsansvarig Malmberg
We’re Generation Zero

Publishingpriset är en årlig jurybedömd pristävling för filmer, webbplatser, tidningar, tidskrifter, böcker och andra trycksaker. Priset premierar lovvärd kommunikation och marknadskommunikation. Publishingpriset är genom sin breda bedömning och sitt omfattande tävlingsområde Sveriges mest heltäckande kommunikationstävling.

För mer information eller frågor, kontakta mig

Fler nyheter