AUTOMATIONSTEKNIKER TILL MALMBERG ENERGY

Yngsjö | Heltid | Tillsvidare

Malmberg är en global marknads- och teknikledare inom cleantech. Ett svenskt familjeägt företag grundat 1866, vårt primära fokus är design, produktion och utveckling av teknik och lösningar för vattenrening, biogas uppgradering, geoenergi och borrning. Malmberg arbetar för en bättre framtida miljö under mottot ”We’re Generation Zero.”

Vad kommer du göra hos oss?

Som Automationstekniker kommer du i första hand att arbeta med biogasanläggningar ute hos våra kunder som verkar i spännande branscher. Det innebär att detta är en resande tjänst inom Europa. Du utgår ifrån kontoret i Yngsjö utanför Åhus eller hemifrån när du är varm i kläderna. I din roll ansvarar du för allt från uppstart till service, underhåll och ombyggnation. Du kommer att arbeta med optimering, programmering, processproblem och analysutrustning. Mekaniskt arbete är också en del av ditt arbete.

Kvalifikationer

I rollen som automationstekniker ser vi att du behöver följande:

  • Några års erfarenhet av arbete med PLC system, gärna Siemens.
  • Erfarenhet av att läsa och tolka elritningar
  • Förmågan att se processlösningar och intresse av utveckling.
  •  Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.
  • Körkort B.

Erfarenhet av mekaniskt arbete är meriterande.

Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och som värderar ordning och reda. Du är en självständig person och trivs med att arbeta med problemlösning. Vi ser att du är flexibel och att du har ett stort mått av service i dig. Du tycker om att arbeta nära kunderna och du ser resande som en positiv del av ditt arbete.

Varför Malmberg?

Hos oss ges du chansen att vara med och aktivt bidra i arbetet kring vår generations största utmaning, klimatet! Malmberg genomsyras av en stark entreprenörsanda och vägen från beslut till idé är inte alltid så lång. Med stort förtroende för individen genomförs besluten vi tagit. Vi uppmuntrar individens egen tänkande och delaktighet av vår största tillgång – våra Malmbergare. Vi befinner oss i en spännande tid i en framtidsbransch där behovet blir allt större. Malmberg växer och vill hitta dig som vill växa med oss. Vi erbjuder marknadsmässiga villkor.

Sök tjänsten redan idag!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta servicechef Kent Svensson, eller rekryteringskoordinator Alma Boklund,

Är du vår nya kollega? Tveka inte på att söka!

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.
Sista ansökningsdag: 2024-05-15

Vi ser fram emot att höra från dig!

Fler lediga tjänster