Konstruktör till Malmberg Energy

Yngsjö | Heltid | Tillsvidare

46 miljarder kr. Det är senaste årets totala investering i energibranschen – och då pratar vi bara i Sverige.  Malmberg Energy är redo att ta sig an potentialen och leda utvecklingen av framtidens lösningar med våra marknadsledande tekniker inom biogasuppgradering och geoenergi för produktion av ren och förnybar energi till nästa generation.


Vi söker dig som vill vara en del av vår resa!

Vad kommer du att göra hos oss?

Du kommer att arbeta med konstruktion och produktutveckling på våra pågående biogasuppgarderings- och geoenergianläggningar samt framtida lösningar inom grön och hållbar energi. I arbetet ingår support i anbud, projektarbete och produktvård på våra produkter inom biogas och geoenergi.

Du beräknar, dimensionerar och konstruerar rörinstallationer, tryckkärl och maskiner, väljer komponenter samt tar fram tillverknings- och montageunderlag i 3D.

Vi jobbar i projekt där du är delaktig och med och påverkar från uppstart till avslut. Du kommer att vara en del i en projektgrupp där du har fokus på teknik och granskning. Du är en viktig lagspelare som stöttar upp både kollegor och projektledare i pågående projekt.

 Du tillhör teknikgruppen, ett ambitiöst team med en bra spridning på erfarenhetsnivå. Tjänsten utgår från vårt huvudkontor i Yngsjö.

Kvalifikationer

Vi tror att du har ett antal års erfarenhet av konstruktion och rör/maskinprojektering, kan våra verktyg Inventor och AutoCad, det är en fördel om du även kan AutoCad Plant3D. Förståelse för flödesscheman är meriterande.

Är du som vi, går du i gång på utmaningar och är trygg i en entreprenörsdriven organisation.

Du kan ha en akademisk utbildning inom maskinteknik och vara relativt ny i arbetslivet. Du kan också ha ett antal års erfarenhet av arbetet och därmed lärt dig uppgifterna. Vi har plats både för dig som är erfaren och dig som är i inledningen av ditt yrkesliv.

Genom din kunskap och ditt sätt att vara tar du ansvar för att hela kedjan fungerar och kommunicerar väl med övriga grupper inom och utanför organisationen. Då vi har internationella kunder och kollegor i andra länder, har du god nivå på både svenska och engelska.


Om Malmberg

Malmberg är den lilla bysmedjan som grundades år 1866 och som nu växt till en global marknads- och teknikledare inom miljöteknik, fortfarande familjeägt i femte generationen, med ca.160 anställda. Vårt primära fokus är design, försäljning, produktion och utveckling av teknik och lösningar för vattenrening, biogasuppgradering, geoenergi och borrning. Malmberg arbetar för en bättre framtida miljö med cirkularitet och nollutsläpp under mottot ”We’re Generation Zero.”

Varför börja på Malmberg

Hos oss ges du chansen att vara med och aktivt bidra i arbetet kring vår generations största utmaning, klimatet! Vi uppmuntrar eget tänkande och har som ett familjeägt bolag korta vägar till beslut. Hos oss på Malmberg får du det bästa av två världar! Du får den lite mindre verksamhetens fördelar med det nära och familjära anslaget och samtidigt den växande marknaden med kunder över hela landet i en verklig framtids- och tillväxtbransch. Vi har höga ambitioner och växer kontinuerligt. Beroende på dina intressen kan Malmberg erbjuda olika karriärmöjligheter inom miljöteknikområdet, inom vatten och inom energi.

Häng med på vår resa mot Generation Zero – noll utsläpp, noll avfall och noll gifter!

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2023-04-08.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Fler lediga tjänster