Projekteringsledare till Malmberg Water

Yngsjö/Lund | Heltid | Tillsvidare

23 miljarder kr. Det är den förväntade investeringen per år i VA-branschen, en av våra absolut samhällskritiska funktioner! 

Vi söker dig som vill vara med där det händer på riktigt; som är nyfiken, engagerad och gillar utmaningar; som vill använda dina tekniska kunskaper och ledarfärdigheter i skarpa lägen; som vill vara med på resan mot vår vision om att förbättra miljön och leverera tekniska lösningar i världsklass.  

Vi är ett gammalt bolag på en ny förändringsresa mot ingenting #generationzero 

Vad kommer du att göra hos oss? 

Som projekteringsledare är ditt främsta ansvar att leda projekteringsarbetet och samordna processingenjörernas och konstruktörernas framdrift. Du har ansvar för tidsplanen, uppföljning av mål och delmål och för planering och genomförande i projekteringsgruppen. Du håller regelbunden kontakt med projektledningen för att stämma av att ni är på rätt väg.  

Vi arbetar i några av de största investeringsprojekt som genomförs i kommuner runt om i Sverige med om- och nybyggnad av vattenreningsverk. Våra kunder finner du i offentliga sektorn hos kommuner, och även privata processindustrier.  

Projektering är en kreativ process med ett systematiskt arbetssätt. Att leda projekteringen är ett kommunikativt, varierande och komplext arbete där samarbete med människor i olika roller inom projektet står i fokus. 

Tjänsten utgår från vårt kontor i Lund eller huvudkontoret i Yngsjö. Resor till site förekommer men kan anpassas.  

Kvalifikationer 

Vi är intresserad av dig som har erfarenhet av projekteringsledning inom VA eller liknande bransch och har en förståelse för byggprocessens delar. Du behöver ha en teknisk förståelse och ett antal års erfarenhet av samordning av rör/maskinprojektering, speciellt CAD (Plant 3D/Inventor). Har jobbat med flödesscheman, rambeskrivningar, hydraulisk profil, utrustningslistor blir vi ännu gladare! Du går igång på utmaningar och är trygg i en entreprenörsdriven organisation  

Som person har du förmågan att skapa förtroende och få med dig projektdeltagarna. Du är inte rädd att ta tuffa beslut och att både stötta projektörerna och ställa krav. Du värderar gemenskap högt genom att vilja vara med och bidra till en härlig stämning samt delar gärna med dig av din kompetens. Arbetet innebär frihet under ansvar därför behöver du vara initiativtagande och beslutsam inom de ramar som respektive projekt har.  

Du har en relevant eftergymnasial utbildning på universitets- eller högskolenivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet. För denna tjänst förutsätter vi att du har goda datakunskaper samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift. 
 

Om Malmberg 

Malmberg är den lilla bysmedjan som grundades år 1866 och som nu växt till en global marknads- och teknikledare inom cleantech, fortfarande familjeägt, med ca. 150 anställda. Vårt primära fokus är design, produktion och utveckling av teknik och lösningar för vattenrening, biogasuppgradering, geoenergi och borrning. Malmberg arbetar för en bättre framtida miljö med cirkularitet och nollutsläpp under mottot ”We’re Generation Zero.”  

Varför börja på Malmberg? 

Hos oss ges du chansen att vara med och aktivt bidra i arbetet kring klimatutmaningar. Vi uppmuntrar eget tänkande och har som ett familjeägt bolag korta vägar till beslut. Hos oss på Malmberg får du det bästa av två världar! Du får den lite mindre verksamhetens fördelar med det nära och familjära anslaget och samtidigt den växande marknaden med kunder över hela landet i en verklig framtids- och tillväxtbransch. Vi har höga ambitioner och växer kontinuerligt. Beroende på dina intressen kan Malmberg erbjuda olika karriärmöjligheter inom miljöteknikområdet både i Sverige och internationellt.  
 

Sök redan idag! 

Vid frågor är du välkommen att kontakta Taino Bendz, teknikchef eller Alma Boklund, rekryteringskoordinator. 
  
 

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. 

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Fler lediga tjänster