Projektledare inom Energilösningar till Malmberg Energy

Yngsjö | Heltid | Tillsvidare

Malmberg är en global marknads- och teknikledare inom cleantech. Ett svenskt familjeägt företag grundat 1866, vårt primära fokus är design, produktion och utveckling av teknik och lösningar för vattenrening, biogas uppgradering, geoenergi och borrning. Malmberg arbetar för en bättre framtida miljö under mottot ”We’re Generation Zero.”

Vad kommer du göra hos oss?

Tjänsten innebär ledning och resultatansvar för projekt både på den svenska och europeiska marknaden för energilösningar. Projekten varierar i omfång och kan vara i olika entreprenadutföranden. I denna roll kommer du att jobba med projekt inom geoenergi. För varje projekt sätts ett projektteam upp där du är ansvarig för projektet från uppstart till driftsättning och överlämning till kund. Du är ansvarig för att tidplanen hålls, leverans från projektteamet, samordning med både interna och externa parter och den ekonomiska delen.

Du förväntas ha förmågan att motivera, entusiasmera och leda ditt projektteam. Tjänsten utgår från vårt huvudkontor i Yngsjö med vissa resor beroende på projektens geografiska placering.

Kvalifikationer

  • Du har flera års erfarenhet av att driva projekt, helst inom energibranschen.       
  • Du är van att arbeta med planering, ekonomi, tidplaner och resurshantering i projekt.
  • Du är kommunikativ och lösningsorienterad med ett starkt eget driv.
  • Du är affärsmässig och har gedigen erfarenhet av att hantera alla typer av frågor i avtal och projekt. Vidare har du kunskap inom entreprenadjuridik och vanliga kontraktsformer (såsom Orgalime, NEC, ABT, AB, ABA, NLM).
  • Vi ser gärna att du har utbildning inom teknik, bygg eller energi på högskolenivå.
  • Du kan uttrycka dig mycket väl i tal och skrift både på engelska och svenska.

Varför Malmberg?

Malmberg är den lilla bysmedjan som grundades år 1866 och som nu växt till en global marknads- och teknikledare inom miljöteknik, fortfarande familjeägt i femte generationen. Hos oss ges du chansen att vara med och aktivt bidra i arbetet kring vår generations största utmaning, klimatet! Malmberg genomsyras av en stark entreprenörsanda och vi uppmuntrar egen tänkande och delaktighet av vår största tillgång – våra Malmbergare. Vi befinner oss i en spännande tid i en framtidsbransch där behovet blir allt större. Malmberg växer och vill hitta dig som vill växa med oss. Läs mer på vår hemsida!

Start – Malmberg SE

Sök tjänsten redan idag!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta eftermarknadschef Adam Pedersen,  eller rekryteringskoordinator Alma Boklund, 

Vi arbetar med löpande urval, så skicka gärna in din ansökan så for som möjligt! Vi vill informera om att vi är på semester under veckorna 29-31 och kommer därför inte att kunna ge någon återkoppling under denna period.  Vi är tillbaka vecka 32 och ser fram emot att hjälpa dig då. Tack för din förståelse!

Fler lediga tjänster