Projektledare till Malmberg Water

Yngsjö/Lund | Heltid | Tillsvidare

Vill du vara projektledare i ett stabilt företag med över en miljard i orderingång? I en bransch som dessutom har medvind! Trivs du i en roll med stort ansvar där besluten fattas nära verksamheten? Då är rollen som projektledare på Malmberg Water ditt nästa steg!

Projekt som bland annat är i gång nu:

  • Kalmarsundsverket 420 Msek
  • Ellös Avloppsreningsverk 175 Msek
  • Henriksdals Reningsverk 200 Msek

Som projektledare på Malmberg Water ansvarar du för projekt inom vattenrening på den svenska marknaden. Projekten kan variera i storlek mellan 50-200 Msek och kan vara i olika entreprenadutföranden.

För varje projekt sätts ett projektteam upp där du är ansvarig för projektet från uppstart till driftsättning och överlämning till kund. Du är ansvarig för att tidplanen hålls, leverans från projektteamet, samordning med både interna och externa parter och den ekonomiska delen.

Du förväntas ha förmågan att motivera, organisera och leda ditt projektteam mot uppsatta mål. Resdagar ingår i tjänsten och antalet är beroende av projektens geografiska placering.

Tjänsten utgår från vårt huvudkontor i Yngsjö eller från kontoret i Lund.

På Malmberg råder en kultur av entreprenörsanda, kreativitet, driv och prestigelöshet. Här har vi snabba beslutsprocesser där DU får vara med och påverka – dessutom möjliggör du ett bättre samhälle för nästa generation.

Vem söker vi?

Du är van att arbeta med planering, samordning, tidplaner och resurshantering och har hög ekonomisk förståelse. Du är affärsmässig och har gedigen erfarenhet av att hantera alla typer av frågor i avtal och projekt.

Då du kommer att ha flera olika kontaktytor behöver du vara kommunikativ samt kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Som person är du systematisk och trygg med din förmåga att hantera det som dyker upp längs vägen.

Vi söker dig som har erfarenhet att driva entreprenader inom VA- och/eller bygg/anläggningsbranschen. Vi tror att du är projektchef, produktionschef platschef eller projektledare i din nuvarande roll idag.

Sök tjänsten redan idag!

I den här rekryteringen samarbetar Malmberg med Jefferson Wells och du kommer att bli anställd hos Malmberg Water. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linda Svensson på tel. 044-203871 eller via e-post:  alt. Rikard Karlsson på tel. 040-6606318 eller via e-post:

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 7 juni.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Fler lediga tjänster