Projektledare till Malmberg Water

Yngsjö/Lund | Heltid | Tilsvidare

Vill du vara projektledare i ett stabilt företag med stark tillväxt? I en bransch som dessutom har medvind! Trivs du i en roll med stort ansvar där besluten fattas nära verksamheten? Då kanske rollen som projektledare på Malmberg Water är ditt nästa steg! Vi söker nu flera projektledare för att möta vår orderingång.

Rollen

Som projektledare på Malmberg Water ansvarar du för projekt inom vattenrening på den svenska marknaden. Projekten kan variera i omfång och vara i olika entreprenadutföranden. För varje projekt sätts ett projektteam upp där du är ansvarig för projektet från uppstart till driftsättning och överlämning till kund. Du är ansvarig för att tidplanen hålls, leverans från projektteamet, samordning med både interna och externa parter och den ekonomiska delen.

Hos Malmberg Water får du möjlighet att arbeta i ett stimulerande klimat, med korta beslutsvägar och med projekt inom miljöteknik och samhällsutveckling för rent vatten.

Du förväntas ha förmågan att motivera, organisera och leda ditt projektteam mot uppsatta mål. Resdagar ingår i tjänsten och antalet är beroende av projektens geografiska placering.

Tjänsten utgår från vårt huvudkontor i Yngsjö eller från Lund där vi har kontorsarbetsplatser.

På Malmberg råder en kultur av entreprenörsanda, kreativitet, driv och prestigelöshet. Här har vi snabba beslutsprocesser där DU får vara med och påverka!

Vem söker vi?

Vi söker dig som har erfarenhet att driva entreprenader inom VA- och/eller bygg/anläggningsbranschen. Kanske du är projektchef, produktionschef eller platschef idag?

Du är van att arbeta med planering, samordning, tidplaner och resurshantering och har hög ekonomisk förståelse. Du är affärsmässig och har gedigen erfarenhet av att hantera alla typer av frågor i avtal och projekt.

Då du kommer att ha flera olika kontaktytor behöver du vara kommunikativ samt kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Som person är du systematisk och trygg med din förmåga att hantera det som dyker upp längs vägen.

Sök tjänsten redan idag!

I den här rekryteringen samarbetar Malmberg med Jefferson Wells och du kommer att bli anställd hos Malmberg Water. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linda Svensson på tel. 044-203871 eller via e-post:  alternativt Rikard Karlsson på tel. 040-660 63 18 eller via e-post: 

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 6 mars.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Fler lediga tjänster