Servicetekniker till Malmberg Energy

Yngsjö | Heltid | Tillsvidare

Servicetekniker till Malmberg Energy!

46 miljarder kr. Det är senaste årets totala investering i energibranschen – och då pratar vi bara i Sverige.  Malmberg Energy är redo att ta sig an potentialen och leda utvecklingen av framtidens lösningar med våra marknadsledande tekniker inom biogasuppgradering och geoenergi för produktion av ren och förnybar energi till nästa generation.

Om Malmberg

Malmberg är den lilla bysmedjan som grundades år 1866 och som nu växt till en global marknads- och teknikledare inom miljöteknik, fortfarande familjeägt i femte generationen, med ca.160 anställda. Vårt primära fokus är design, försäljning, produktion och utveckling av teknik och lösningar för vattenrening, biogasuppgradering, geoenergi och borrning. Malmberg arbetar för en bättre framtida miljö med cirkularitet och nollutsläpp under mottot ”We’re Generation Zero.”


Vi söker dig som vill vara en del av vår resa!

www.malmberg.se

Vad kommer du att göra hos oss?

Är du en engagerad servicetekniker som uppskattar tekniska innovationer och drivs av att utvecklas? Vill du ansvara för att utföra service, reparationer och uppstarter av energianläggningar? Du ser resande i tjänsten som en del av din vardag?
Då kan det här vara chansen för dig att bli en del av Malmberg Energy!

Hos oss kommer du få möjligheten att jobba med miljöteknik inom avancerade energilösningar. En servicetekniker på Malmberg arbetar på våra anläggningar i Sverige, Danmark, samt norra Europa. Resor i tjänsten förekommer naturligt för driftsättning och serviceuppdrag hos våra kunder.
Som servicetekniker utför du service, underhåll, felsökningar och uppstarter på anläggningar ute hos kunder. Rapportering och dokumentation ser vi som en viktig del i arbetet. Vi är lösningsorienterade och flexibla vilket innebär att det även kan förekomma en del mindre elarbeten.
Kommunikation sker både på svenska och engelska.

Kvalifikationer

Vi sätter stort fokus på personlig lämplighet, stort engagemang, ansvarstagande och intresse för att lösa problem ute hos kunder, samt vill lära dig något nytt. För att lyckas i rollen behöver du ett stort tekniskt intresse och problemlösningsförmåga med logiskt tänkande. Du ska vara serviceinriktad och kvicktänkt, van vid att arbeta med händerna och maskiner av olika slag och inte ge upp vid första motgång. Det är viktigt att du trivs med självständigt arbete men även samarbete med kollegor, kunder och samarbetspartners.

Det är meriterande om du har kunskaper om kompressorer, värmeväxlare, vattenpumpar och fläktar eller annan mekanisk anordning.
B-körkort krävs för tjänsten samt svenska och engelska i tal och skrift.
Du kommer med tiden bli en av våra experter och ansikte utåt mot våra kunder. Utbildning får du hos oss på Malmberg samt ute hos kunderna.

Varför Malmberg?

Hos oss ges du chansen att vara med och aktivt bidra i arbetet kring vår generations största utmaning, klimatet! Malmberg genomsyras av en stark entreprenörsanda och vägen från beslut till idé är inte alltid så lång. Med stort förtroende för individen genomförs besluten vi tagit. Vi uppmuntrar individens egen tänkande och delaktighet av vår största tillgång – våra Malmbergare. Vi befinner oss i en spännande tid i en framtidsbransch där behovet blir allt större. Malmberg växer och vill hitta dig som vill växa med oss. Vi erbjuder marknadsmässiga villkor.

Sök tjänsten redan idag!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Adam Pedersen eftermarknadschef Malmberg Energy, tfn 0766 395864

Är du vår nya kollega? Tveka inte på att söka!

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Sista ansökningsdag: 2023-11-24

Fler lediga tjänster