en-USsv-SE

Våra lokala sajter

Vi söker Affärsutvecklare Vatten!

malmberg affärsutvecklare vatten

Arbetsbeskrivning

Här får du möjlighet att arbeta i ett stimulerande klimat med utvecklande och framåtriktade arbetsuppgifter. Affärsområde Vattenrening arbetar med projekt inom vattenrening främst på den svenska marknaden. Som affärsutvecklare får du en hög grad av eget inflytande och stimulerande uppgifter. Du kommer att ges stora möjligheter att påverka vår utveckling inom vattenrening framåt.

Att utveckla befintliga koncept och hitta nya lösningar är en del i arbetet som affärsutvecklare. Du kommer att arbeta proaktivt med samverkansprojekt och vara ”spindeln i nätet” vid samverkansanbud och andra större anbud. Skapa kontakter och träffa kunder är en annan del av rollen. Du kommer att ha ett nära samarbete med affärsområdeschefen i marknad/anbud/kunddialoger och även vara delaktig i affärsplaneprocessen.

Vem är du?

  • Vi söker dig som har ett öppet sinne, är driven och kan tänka nytt i olika problemställningar.
  • Du har någon form av teknisk universitets- eller högskoleutbildning och ett kommersiellt intresse och vill jobba mer mot marknad och kunder.
  • Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet inom teknik och/eller marknad.

  • Du trivs i en miljö där du får möta andra människor och tycker om att knyta nya kontakter.

  • Du är van att hålla presentationer för olika typer av grupper, vilket kräver att du är kommunikativ, pedagogisk och förtroendeingivande. 

  • Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av vattenrening.

  • Du kan uttrycka dig mycket väl i tal och skrift på svenska och engelska.


Vi erbjuder
Du kommer att få arbeta för ett framgångsrikt och växande miljöteknikföretag med engagerade och positiva kollegor. Vi erbjuder marknadsmässiga villkor.


Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Carl-Johan Legetth, Business Area Director Water Treatment, tfn 0766-395 823  eller Elisabeth Åberg HR Manager, 0766–395 909. 

Skicka din ansökan senast 2018-08-12 till:jobb@malmberg.se

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Kontakta oss

HR Malmberg lediga jobb

Elisabeth Åberg

Human resource manager

Linkedin

076 639 59 09