en-USsv-SE

Våra lokala sajter

Är du vår nya junior CAD konstruktör?

Malmberg CAD konstruktör

Malmberg Geoenergi växer och har flera nya spännande projekt. Vill du arbeta i ett företag som är Sveriges mest erfarna när det gäller miljövänliga värme/kyl installationer (Geoenergi) så är detta något för dig!

Arbetsbeskrivning

I rollen som CAD konstruktör kommer du arbeta med konstruktion, framtagning av ritningar, systemscheman och liknande. Du kommer vara ansvarig för att upprätthålla ordning och reda bland ritningar och dokumentation.

Vi söker dig som

Vi söker dig som kommer från gymnasiet eller YH-utbildning samt har en relevant CAD utbildning eller erfarenhet. Vi söker dig som vill utvecklas i rollen som konstruktör och på sikt bli vår CAD expert.

Du är flexibel i din personlighet och trivs med ett omväxlande jobb. Andra människor brukar beskriva dig som bra på att kommunicera och som en person som har lätt att ta folk och samarbeta på alla nivåer. Du har en fallenhet för ordning och struktur och har förmågan och viljan att snabbt sätta dig in i nya projekt. Vi jobbar ofta i flera projekt samtidigt och då är det viktigt att du kan skapa struktur, prioritera och hantera dina arbetsuppgifter på bästa sätt för både dig, dina kollegor och dina beställare.

Vi erbjuder

Du kommer att få arbeta för ett stabilt och framgångsrikt och växande miljöteknikföretag med engagerade och positiva kollegor. Vi erbjuder marknadsmässiga villkor.

Kontakt

Läs mer om oss på www.malmberg.se.  Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Mats Sunesson, mats.sunesson@malmberg.se Ansökan skickar du senast den 2018-07-15 till jobb@malmberg.se

 

 

 

Kontakta oss

HR Malmberg lediga jobb

Elisabeth Åberg

Human resource manager

Linkedin

076 639 59 09