Vi söker PLC Programmerare!

Vi söker nu en automationsingenjör med inriktning mot PLC-programmering som kommer få arbeta för ett framgångsrikt och växande företag med engagerade och positiva kollegor. Rekryteringen görs i samarbete med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med PLC-programmering av anläggningar inom geoenergi och biogas. Arbete bedrivs i projektform där du kommer vara delaktig och kunna påverka från uppstart till slut. Programmeringen görs i Siemens system där företaget nu uppdaterar sin portal till TIA. Du utgår från kontoret i Yngsjö, men i tjänsten ingår det ca 30 resdagar per år beroende på projektens storlek. Kunderna finns runtom i Europa med övervikt på de nordligare länderna.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Du som söker ska behärska PLC-programmering och trivs i rollen där du har möjlighet att påverka och ta ansvar. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Som person är du strukturerad, duktig på att organisera och planera, samtidigt som du har lätt för att anpassa dig till förändringar för att leverera resultat och uppfylla kundförväntningar. Du är en flexibel person som inte ser resor i tjänsten som ett hinder.

Information och kontakt

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Malmberg. Heltid/dagtid.

Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 18/11 och vi tar endast emot ansökningar via www.wikan.se

För mer info kontakta Andreas Håkansson, 044–5906507