en-USsv-SE

Våra lokala sajter

Vi söker PLC Programmerare!

Arbetsbeskrivning

Hos oss kommer du få möjligheten att jobba med miljöteknik. Vi söker en automationsingenjör för PLC och HMI programmering inom uppgraderingsanläggningar av biogas och geoenergianläggningar.

Vi söker en person med stor vana att programmera i Siemens TIA portal, även Siemens Classic är meriterande. Placering är på vårt kontor i Yngsjö.

Vem är du?
Vi sätter stort fokus på personlig lämplighet, stort engagemang, ansvarstagande och intresse för att lära sig. För att lyckas i rollen behöver du ha vana att göra PLC projekt från grunden och bygga upp strukturer. Om man har jobbat med Beijer HMI så ser vi det som en merit. 

Resor kan förekomma i tjänsten. Att kommunicera på svenska och engelska i såväl tal som skrift är naturligt för dig. Du har några års erfarenhet av att programmera.Placering är på vårt kontor i Yngsjö.

Vi erbjuder
Du kommer att få arbeta för ett framgångsrikt och växande miljöteknikföretag med engagerade och positiva kollegor. Vi erbjuder marknadsmässiga villkor. 


Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Persson, Chef Servicetekniker, tfn 0766-395 847 eller Elisabeth Åberg HR Manager, tfn 0766-395 909 Skicka din ansökan senast 2018-06-30 till:jobb@malmberg.se

Välkommen med din ansökan!

 

 

Kontakta oss

HR Malmberg lediga jobb

Elisabeth Åberg

Human resource manager

Linkedin

076 639 59 09