Redovisningscontroller

I rollen som redovisningscontroller kommer du att hantera arbetsuppgifter med en stor bredd. Från att lägga upp nya kunder i systemet, till att på eget initiativ och med kontinuerlig information till CFO granska företagets verksamhet ur ett ekonomiskt perspektiv inom din funktion

redovisningscontroller malmberg ledig tjänst karriär

Arbetsbeskrivning

Vidare kommer tjänsten huvudsakligen att innefatta:

  • Projekt- och internfakturering
  • Matchning av inköpsfakturor
  • Hantering och periodisering av avtal och garantier
  • Bokföringsmässigt helhetsansvar för de två mindre dotterbolagen i Danmark och England samt kontinuerlig kontakt med dotterbolaget i Tyskland
  • Löpande bokföring samt momshantering
  • Avstämningar och intrastat
  • Att vara behjälplig vid bokslut samt budget- och prognosarbete
Utöver detta kommer du att vara med och hantera övriga sedvanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning.


Vem är du
Vi tror att den här rollen är perfekt för dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och redovisning, gärna civilekonom eller motsvarande, samt cirka 3-5 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Du har lätt för att se helheten och vill ta klivet in i en roll som kombinerar redovisningen med analys- och controllingarbete. Du har erfarenhet av större ERP-system och det är en fördel om du har arbetat i Agresso (UBW M5) sedan tidigare.


Vi erbjuder
Du kommer att få arbeta för ett framgångsrikt och växande miljöteknikföretag med engagerade och positiva kollegor. Vi erbjuder marknadsmässiga villkor. 


Kontakt
I denna rekrytering samarbetar vi med Brightby. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Maria Pettersson på telefon 0737-482092 eller maria.pettersson@brightby.se Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Ansökan skickas via denna länk.

Välkommen med din ansökan!

 

Redovisningscontroller!  

Malmberg Water, säljande projektledare, lediga tjänster

 

Kontakta oss

HR Malmberg lediga jobb

Elisabeth Åberg

Human resource manager

Linkedin

076 639 59 09