en-USsv-SE

Våra lokala sajter

Resemontör/ Industrirörläggare

Malmberg Geoenergi växer och har flera nya spännande projekt.  Vill du arbeta med Sveriges mest erfarna företag med miljövänliga värme/kyl installationer (Geoenergi) så är detta något för dig!

 

Malmberg

Arbetsbeskrivning

Vi söker resemontörer (industrirörläggare) med ansvar för montage av utrustning till anläggningar inom Geoenergi. Arbetet som resemontör hos oss innebär att ansvara för utförande av projekten och att de bland annat utförs enligt kraven i KMA-plan. Du kommer att ha har nära kontakt med projektledaren under hela genomförandet. I ansvarsområdet ingår även mottagning av material och att utrustning och produkter hanteras på föreskrivet sätt samt att det finns skydd för olyckor på arbetsplatsen. Våra kunder är större fastighetsägare, byggföretag och industrier som investerar i en geoenergianläggning från Malmberg. Våra kunder finns i hela Sverige och arbetet innebär resor till olika platser i landet. Du utgår från hemmet som antingen kan vara i Skåne eller Mälardalsområdet.

Vi söker dig som

  • har erfarenhet av arbete där du har rapporterat till Projektledare
  • har VVS teknisk erfarenhet och vi ser det som meriterande om du är certifierad VVS-montör
  • behärskar svetsning av svart och rostfritt (TIG)
  • gärna har erfarenhet från industrirörsmontage
  • är utåtriktad och arbetar serviceinriktat med kunden i fokus
  • gillar att ta ansvar och arbetar självständigt
  • är ordningssam och strukturerad

Vi erbjuder

Du kommer att få arbeta för ett stabilt och framgångsrikt och växande miljöteknikföretag med engagerade och positiva kollegor. Vi erbjuder marknadsmässiga villkor.

Kontakt

Läs mer om oss på www.malmberg.se.  Vill du veta mer om tjänsterna? Kontakta Martin Rasmussen, martin.rasmussen@malmberg.se Ansökan skickar du senast den 2018-08-12 till jobb@malmberg.se


 

 

Kontakta oss

HR Malmberg lediga jobb

Elisabeth Åberg

Human resource manager

Linkedin

076 639 59 09