en-USsv-SE

Våra lokala sajter

Vi inför e-faktura till våra kunder

För att förenkla våra kunders hantering av fakturor erbjuder vi nu tjänsten, till våra kunder, att få en e-faktura istället för pappersfaktura, vilket också bidrar till att minska belastningen på miljön. Vi kan erbjuda er att ta emot e-faktura från oss genom vår samarbetspartner Pagero.

Hur börjar man ta emot e-faktura från Malmberg:

Om ni redan använder Pageros e-fakturatjänster:
Lägg till Malmberg Water AB eller Malmberg Borrning AB i ert leverantörsregister beroende vilket bolag ni handlar med.  

Om ni har en annan tjänsteleverantör än Pagero för era e-fakturatjänster:
Kontakta er tjänsteleverantör för att beställa routing.

Om ni ännu inte har någon lösning för att ta emot e-fakturor:
Kontakta Pagero för information om deras olika e-fakturatjänster. Skicka era kontaktuppgifter till Pagero viawww.pagero.se/intresseanmalan så kontaktar de er. Ni kan också kontakta Pagero på telefon 031-730 88 30 eller e-post:info@pagero.com.


För dig som är leverantör till Malmberg

Vi tar emot pdf-faktura via e-post. 
Klicka här för uppgifter om mailadresser till respektive bolag 


 


 

Vad är en e-faktura?

En e-faktura är en faktura som är digital från det att den skapas i ekonomi- eller affärssystemet av utställaren tills den tas emot, behandlas och arkiveras hos mottagaren. En e-faktura är med andra ord elektronisk under hela sin livstid. En del företag skickar fakturor i PDF-faktura via e-post. Dessa fakturor scannas eller skrivs sedan ut på papper av mottagaren för att därefter registreras i reskontran. Detta är inte en e-faktura eftersom den inte är elektronisk under hela sin livstid.