Malmberg Energy strävar mot en framtid där föroreningar, utsläpp och avfall når noll.

Med över 150 års erfarenhet och ledande miljöteknik är vi engagerade i att vara en del av den gröna energiomställningen och skapa en framtid där hållbarhet är normen och förnybar energi är självklar.

Vi arbetar med olika kunder och projekt, från industrier till lägenheter och kontor, och erbjuder skräddarsydda lösningar inom biogas och energi-lösningar med värmepumpar. Vårt mål är att göra övergången till grön energi smidig och lönsam för våra kunder, oavsett var i världen de befinner sig. Med projekt och kollegor över Europa strävar vi efter att skapa en hållbar och effektiv energiframtid, och vi är stolta över att kunna bidra till en grönare och mer hållbar värld.

Energilösningar

Vi är din partner för innovativa energilösningar. Med vår långa erfarenhet och tekniska expertis inom energilösningar erbjuder vi en säker och miljövänlig metod för att utvinna energi ur grundvattnet eller berggrunden. Vi erbjuder även med värmeåtervinningslösningar och luft/vatten värmepumpslösningar för att ytterligare optimera energieffektiviteten i dina fastigheter.

https://www.malmberg.se/wp-content/uploads/sites/2/2024/04/b666f702-cc99-4864-b5b4-cc05ef9f1155-1024x683.jpg

Vi är din partner för innovativa energilösningar

Vi har haft förmånen att arbeta med en mångfald av kunder och projekt, från stora industriella anläggningar till lägenheter, kontorslokaler och andra byggnader. Genom att skräddarsy våra lösningar efter varje kunds unika behov och förutsättningar, har vi kunnat leverera effektiva och hållbara energilösningar som gör skillnad.

Oavsett om du planerar att minska dina uppvärmningskostnader, minska din klimatpåverkan eller helt enkelt öka din fastighets energieffektivitet, så är vi här för att hjälpa dig. Med våra flexibla serviceavtal och personliga service kan du vara säker på att din energiomställning blir en framgång.

https://www.malmberg.se/wp-content/uploads/sites/2/2024/06/DJI_0059_01_foto_Henrik_Mill-1-459x1024.jpg

Biogas

Med över 20 års erfarenhet och banbrytande teknologi för biogasuppgradering är vi stolta att erbjuda en lösning som tar er verksamhet till nästa nivå av hållbarhet.

Teknologi i fokus

Malmberg EnerGeo

Malmberg EnerGeo är vår prefabricerade, nyckelfärdiga lösning för geoenergi som effektivt minskar energiförbrukningen med 60-80%.

Malmberg Recovery

Malmberg Recovery är den ideala lösningen för industrier med överskottsvärme. Vår lösning integreras smidigt i industriella kylprocesser och återvinner överskottsvärme för både uppvärmning och kylning.

För mer information eller frågor, kontakta mig