Arbetsledare (montageledare) till Malmberg Water i Stockholm

Stockholm | Heltid | Tillsvidare

Om Malmberg

Malmberg är den lilla bysmedjan som grundades år 1866 och som nu växt till en global marknads- och teknikledare inom miljöteknik, fortfarande familjeägt i femte generationen, med ca.160 anställda. Vårt primära fokus är design, försäljning, produktion och utveckling av teknik och lösningar för vattenrening, biogasuppgradering, geoenergi och borrning. Malmberg arbetar för en bättre framtida miljö med cirkularitet och nollutsläpp under mottot “We’re Generation Zero.”

Nu söker vi en Arbetsledare till Stockholm som vill vara med där det händer på riktigt, som gillar att vara en del av när planer blir till verklighet, som vill vara med på resan mot vår vision om att förbättra miljön och leverera tekniska lösningar i världsklass.

Om Projektet

Det första projektet du kommer att medverka i är att bygga ett av världens bästa och modernaste vattenreningsverk med miljö och hållbarhet i fokus som kommer att pågå till september 2025. Ett spännande projekt som gör skillnad. Placering i Stockholm.

Vad kommer du att göra hos oss?

Som Arbetsledare hos Malmberg Water arbetar du operativt med att driva projektet framåt. Du leder och fördelar arbetet på arbetsplatsen i samråd med projektledare och ansvarar för arbetet med installationer och montage. I rollen ingår att säkerställa att arbetsplatsen är säker, att arbetet utförs i enlighet med regelverk och kontraktshandlingar samt att hantera resurser effektivt inkl. samordning och styrning av underentreprenörer och leverantörer.
Du ansvarar för att löpande ta beslut om förändring, i samråd med projektledaren, av genomförandet, avseende bland annat löpande tidsplanering och teknisk samordning av arbeten. Du medverkar vid inköp av utrustning, entreprenörer till projektet och ansvarar för att rätt material finns på plats och i rätt tid. Du ansvarar även för underlag till ekonomisk uppföljning, skriva arbetsberedningar och genomföra och dokumentera miljö- och skyddsronder.

Du kommer också delta samordnings- och byggmöten, föra kunddialoger och samordna ÄTA hantering. Du förbereder och deltar i besiktningar.

Kvalifikationer

Du har tidigare erfarenhet som arbetsledare eller montageledare inom anläggningsbranschen. Vi ser att du har erfarenhet av större projekt med många aktörer inblandade, gärna inom processindustri eller med motsvarande komplexitet, har du dessutom arbetat med rörinstallationer i rostfritt stål är detta extra meriterande.

Du har lätt för att skapa ett gott logistiskt flöde där hänsyn ska tas till såväl personal, leverantörer och material. Du har en väldigt god förmåga att planera och organisera ditt arbete, både på kort och lång sikt. Arbetet innehåller mycket problemlösning och samarbete med många olika människor och kompetenser, vilket ställer krav på en god samarbetsförmåga och gott ledarskap.

Som person är du:

  • Affärsmässig
  • Driven
  • Social
  • Trygg i dig själv och din roll
  • Rak och tydlig

Dessutom gillar du förmodligen att ha kul på jobbet, utvecklas och arbeta hos en arbetsgivare som ser sina medarbetare som sin största tillgång.

Sök tjänsten redan idag!

I den här rekryteringen samarbetar Malmberg med Jefferson Wells och du kommer att bli anställd hos Malmberg Water. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mattias Sahlström på tel. 08 7361113 eller via e-post: mattias.sahlstrom@jeffersonwells.se alternativt Anna Setterberg på e-post:

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Fler lediga tjänster