Arbetsledare till Malmberg Water i Stockholm

Stockholm | Heltid | Tillsvidare

Kompletterande arbetsledning till Henriksdal (start omgående)

23 miljarder kr. Det är den förväntade investeringen per år i VA-branschen, en av våra absolut mest samhällskritiska funktioner!

Om Malmberg

Malmberg är den lilla bysmedjan som grundades år 1866 och som nu växt till en global marknads- och teknikledare inom miljöteknik, fortfarande familjeägt i femte generationen, med ca.160 anställda. Vårt primära fokus är design, försäljning, produktion och utveckling av teknik och lösningar för vattenrening, biogasuppgradering, geoenergi och borrning. Malmberg arbetar för en bättre framtida miljö med cirkularitet och nollutsläpp under mottot “We’re Generation Zero.”

Nu söker vi en arbetsledare till Stockholm som vill vara med där det händer på riktigt, som gillar att vara en del av när planer blir till verklighet, som vill vara med på resan mot vår vision om att förbättra miljön och leverera tekniska lösningar i världsklass.

Vad kommer du att göra hos oss?

I rollen som arbetsledare på Malmberg Water har du det operativa ansvaret för att driva projektet framåt. Din uppgift är att leda och fördela arbetet på arbetsplatsen i samråd med projektledaren. Du har även ansvaret för att hålla tidplaner uppdaterade och se till att de delas med övriga aktörer på arbetsplatsen. Dessutom spelar du en central roll i inköp av utrustning och entreprenörer till projektet samt säkerställer att rätt material finns tillgängligt på plats och i rätt tid.

Ditt dagliga arbete kommer bland annat bestå av:

  • Produktionsledning
  • Styrning och samordning av underentreprenörer och leverantörer
  • Ansvara för underlag till ekonomisk uppföljning
  • Säkerställa att rutiner och regler kring kvalitet, miljö och arbetsmiljö följs

Du kommer även delta samordnings- och byggmöten, föra kunddialoger och samordna ÄTA hantering.

Arbetet innehåller mycket problemlösning och samarbete med många olika människor och kompetenser vilket ställer krav på en god samarbetsförmåga och gott ledarskap.

Kvalifikationer

Vi letar efter dig som innehar en ledande roll inom byggsektorn. Kanske är du sedan några år arbetsledare med erfarenhet av att hantera större projekt som involverar flera olika aktörer.
VA-erfarenhet är meriterande men inget krav.

Du har en god förmåga att skapa och upprätthålla en effektiv logistik, där du tar hänsyn till personal, leverantörer och material. Dessutom utmärker du dig genom din förmåga att planera och organisera arbetet på både kort och lång sikt.

Som person är du:

  • Kommunikativ
  • Driven
  • Social
  • Trygg i dig själv
  • Rak och tydlig

Dessutom gillar du förmodligen att ha kul på jobbet, utvecklas och arbeta hos en arbetsgivare som ser sina medarbetare som sin största tillgång.

Om Projektet

Det första projektet du kommer att medverka i är att bygga ett av världens bästa och modernaste vattenreningsverk med miljö och hållbarhet i fokus som kommer att pågå till september 2025.
Ett spännande projekt som gör skillnad.

Varför börja på Malmberg

Hos oss ges du chansen att vara med och aktivt bidra i arbetet kring vår generations största utmaning, klimatet! Vi uppmuntrar eget tänkande och har som ett familjeägt bolag korta vägar till beslut. Hos oss på Malmberg får du det bästa av två världar! Du får den lite mindre verksamhetens fördelar med det nära och familjära anslaget och samtidigt den växande marknaden med kunder över hela landet i en verklig framtids- och tillväxtbransch. Vi har höga ambitioner och växer kontinuerligt. Beroende på dina intressen kan Malmberg erbjuda olika karriärmöjligheter inom miljöteknikområdet, inom vatten och inom energi.

Häng med på vår resa mot Generation Zero – noll utsläpp, noll avfall och noll gifter!

Sök tjänsten redan idag!

I den här rekryteringen samarbetar Malmberg med Jefferson Wells och du kommer att bli anställd hos Malmberg Water. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Håkan Kempel på tel. 0730-211 833 eller via e-post: 

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 1/10.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Fler lediga tjänster