We’re Generation Zero

Join our aim for nothing

Malmberg är ett miljöteknikbolag med kompletta lösningar inom vattenrening, biogas, geoenergi och brunnsborrning. Ett femte generationens familjeföretag med över 155 års erfarenhet som gjort oss marknadsledande inom våra kompetensområden och med ett starkt fokus på hållbarhet och miljö.

Tillsammans kan vi – medarbetare, kunder och samarbetspartners – bli Generation Noll.

Vi har arbetat för en renare värld i över 150 år

Nu höjer vi ambitionen. För att övervinna vår generations största utmaning måste vi sikta på ingenting! Vår ambition är noll utsläpp, noll gifter och noll avfall.

Tillsammans, låt oss bli Generation Zero

Hållbarhet

Vi är den femte generationen som leder Malmberg. Genom att bära arvet efter Jöns Malmberg, vår farfars farfar, utvecklar vi hållbara lösningar inom vattenrening, borrning, biogas och geoenergi. Vi vet att vi gör skillnad. Och vi måste få den skillnaden att räknas. För samtidigt som vi är den femte generationen, är vi också den första generationen. Den första som till fullo förstår omfattningen av klimatförändringarna. Och den första med verktygen för att bygga en framtid utan det. Det är därför vårt mål måste vara ingenting. Noll utsläpp. Noll föroreningar. Noll avfall. Men ingenting är omöjligt utan dig. Våra medarbetare, våra kunder.

Läs mer
Malmberg logo

Sedan 1866

Vår historia

För över 150 år sedan grundades Malmberg. Ända sedan den 7 april 1866 har nya och bättre tekniker varit vår drivkraft. Från vattenrening och borrning till geotermisk energi och biogas har det funnits mycket historia, innovation och lärande längs vägen. Allt var för att ge det väsentliga av rent vatten och energi till dem som behöver det. Men nu vet vi att hållbara lösningar också är nödvändiga. Vi har funnits i många år, men föreställ dig bara vad vi kan åstadkomma tillsammans under de kommande 150 åren.

Läs mer

Malmbergs vision är att vara det ledande miljöteknikföretaget för ren energi och rent vatten som möjliggör ett cirkulärt samhälle.

Nedladdningsbart

Vad vi gör