Kompetens och erfarenhet i verkstadsproduktion

Svetsning i Malmberg verkstad

Vår verkstad utför kvalificerat mekaniskt arbete i rostfritt stål. Arbetet är främst för tillverkning av vår biogas uppgraderingsenhet Malmberg COMPACT® och mekanisk utrustning för vattenreningsanläggningar. I Yngsjö har vi haft verkstad i nästan 150 år och byggt upp en erfarenhet och kompetensbank som är oslagbar. Malmberg har tillverkat utrustning för vattenrening sedan 30-talet och är idag en av Sveriges modernaste verkstäder för mekanisk tillverkning i rostfritt material.

Erfarna svetsare

Malmberg workshopVåra svetsare är certifierade. Vi svetsar TIG, MIG, MAG och rörtråd. Alla våra medarbetare är utbildade för samtliga maskiner. Kompetensnivån är mycket hög och den samlade erfarenheten är stor. 

Kvalitetssäkrade hela vägen

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001, miljöcertifierade enligt ISO 14001 och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 45001:2018. Hos oss är alltid kunden i fokus. Genom struktuerade arbetsprocesser säkrar vi effektiviteten och tryggar flödet hela vägen från försäljning, produktion, leverans, montage och service..