Kompetens och erfarenhet i verkstadsproduktion

Malmberg workshop

Vår verkstad utför kvalificerat mekaniskt arbete i rostfritt stål. Arbetet är främst för tillverkning av vår biogas uppgraderingsenhet Malmberg COMPACT® och mekanisk utrustning för vattenreningsanläggningar. I Yngsjö har vi haft verkstad i nästan 150 år och byggt upp en erfarenhet och kompetensbank som är oslagbar. Malmberg har tillverkat utrustning för vattenrening sedan 30-talet och är idag en av Sveriges modernaste verkstäder för mekanisk tillverkning i rostfritt material.

Erfarna svetsare

Malmberg workshopVåra svetsare är certifierade. Vi svetsar TIG, MIG, MAG och rörtråd. Alla våra medarbetare är utbildade för samtliga maskiner. Kompetensnivån är mycket hög och den samlade erfarenheten är stor. 

Kvalitetssäkrade hela vägen

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001, miljöcertifierade enligt ISO 14001 och arbetsmiljöcertifierade enligt OHSAS 18001:2007. Vi arbetar enligt Lean, vilket innebär att vi med kunden i centrum utformar ett resurssnålt och effektivt produktionssystem. Vi får verksamheten att flyta ännu smidigare bland annat genom ökat medbestämmande och samarbete. Vi skapar ordning och reda, kortar ner ledtider, minskar spillet, ökar effektiviteten och tryggar därmed flödet hela vägen från försäljning till produktion. 

Svetsning i Malmberg verkstad