Malmberg spräcker drömgräns – över en miljard i orderingång 2022!

Malmberg når en ny milstolpe genom att redovisa en rekordstor orderingång.

Efterfrågan på Malmbergs lösningar inom vatten och energi ökar kraftigt i takt med att samhällsbehovet av rent vatten och ren energi växer för varje år. För att ta sig an framtiden kommer Malmberg fokusera på att hitta och anställa fler personer som vill vara med på resan för att bidra ännu mer till utvecklingen av ett hållbart och cirkulärt samhälle.

Morgondagens utmaningar inom vatten och energi kräver kompetens, kreativitet och öppenhet för att ta sig an nya lösningar. Det är en otroligt het bransch som erbjuder en stor variation av spännande och utvecklande roller. Vårt mål är noll och ingenting och vi söker ständigt efter fler Malmbergare som vill vara med och titulera sig ”Stolta nollor”.

Anna Åhlander, People and Culture manager

Framtiden är ljus för Malmberg. Miljöteknik är en bransch där det finns en otrolig potential och är av betydande vikt för samhället framöver. Rena och förnyelsebara lösningar inom vatten och energi kommer att forma vårt samhälle under decennier framåt.

Erik Malmberg, Ägare
Framtiden är ljus för Malmberg

För mer information eller frågor, kontakta mig

Fler nyheter