Malmberg behöver folk: lanserar unik uppmaning riktad mot allmänheten för att rekrytera nya medarbetare!

Malmberg, ett av Sveriges ledande miljöteknikföretag, växer i rekordfart och behöver expandera sin personalstyrka. Malmberg har nyligen meddelat att de kommer att anställa 15 personer inom kort och söker nu allmänhetens hjälp för att hitta de mest lämpliga kandidaterna inom projektledning, konstruktion, process och resande servicepersonal.

För att nå ut till så många potentiella kandidater som möjligt lanserar Malmberg nu en kampanj öppen för allmänheten. Genom kampanjen uppmanas allmänheten att tipsa om lediga tjänster hos Malmberg till sina bekanta. För att motivera deltagarna att leta i sitt nätverk så samverkar vi med Åhus Seaside, destinationshotellet vid havet i Åhus, och erbjuder ett spapaket som belöning om ett tips leder till anställning. Detta ger tipsaren och en vän möjligheten att koppla av och njuta av hotellets faciliteter, som inkluderar spa, övernattning, restaurang och ett unikt läge vid Östersjön.

”Vi vet att det finns många duktiga personer där ute som skulle kunna passa in hos oss och vi vill gärna ge dem en möjlighet att hitta till oss. Vi är glada över att samverka med Åhus Seaside i denna kampanj och ser fram emot att få träffa de personer som kommer att rekommenderas till oss i den här unika kampanjen,”, säger Viktor Ekberg: Kommunikationsansvarig för Malmberg.

Viktor Ekberg: Kommunikationsansvarig för Malmberg.

För mer information eller frågor, kontakta mig

Fler nyheter