Malmberg vinner även etapp 2 för Henriksdals avloppsreningsverk – värd 165 miljoner kronor!

Malmberg, en ledande aktör inom vattenrening och miljöteknik har undertecknat ett avtal värt 165 miljoner kronor med Stockholm Vatten och Avfall för nästa etapp av Henriksdals avloppsreningsverk, NE07. Etappen innefattar installation av ny maskinutrustning för slutavvattningssteget, med bland annat centrifuger, polymerberedare, rör, ventiler, pumpar och tankar, för att hantera rötslam. 

Arbetet i projektet börjar omedelbart, och Malmberg påbörjar rekrytering av personal för att förstärka upp organisationen på plats i Stockholm. Dessutom planeras anställningar i Yngsjö. 

Vi är otroligt stolta över att ha fått förtroendet att fortsätta vår samarbetsresa med Stockholm Vatten och Avfall för nästa etapp av Henriksdals avloppsreningsverk. Vårt åtagande att leverera toppmoderna lösningar för avloppsrening är tydligt, och vi ser fram emot att använda vår omfattande erfarenhet inom miljöteknik för att göra Henriksdals reningsverk ännu effektivare och att det blir ännu renare avloppsvatten.

Anders Månsson, Sälj- och marknadschef Malmberg Vattenrening 

Illustration över utvecklingen av Henriksdals Reningsverk. NE07 motsvarar arbete i byggnaden (7,6).

För mer information eller frågor, kontakta mig

Fler nyheter