Malmberg redovisar återigen rekordstor orderingång!

Efterfrågan på Malmbergs lösningar inom vatten och energi ökar kraftigt i takt med att samhällsbehovet av rent vatten och ren energi växer för varje år. Med en orderingång på över 1 miljard SEK för det andra året i rad befäster företaget sin position som en ledande aktör inom miljöteknik och hållbar utveckling.

Vi är stolta över att ha säkrat en betydande orderingång för det andra året i rad. Det är en bekräftelse på vår branschposition och vårt fortsatta engagemang för att erbjuda innovativa lösningar inom vatten och energi!

Erik Malmberg, ägare

Framgång kräver kompetens, kreativitet och öppenhet för att utforska nya lösningar. Vi söker ständigt efter individer som delar vår vision och vill vara med och forma en hållbar framtid.

Anna Åhlander, HR-Chef

För mer information eller frågor, kontakta mig

Fler nyheter