Malmberg feirer 5 år i Norge!

For fem år siden, den 1. mars 2019 ble Malmberg AS i Drammen etablert. Malmberg har siden tidligere hatt noe aktivitet i Norge, men da markedet for vannrensetjenester er sterkt økende, var tiden inne for en nyetabelring.

Selskapet ble etablert innenfor Malmbergfamilien av de tre gründerne, Sofia Knudsen, Iver Bakkeli og Jan Henrik Knudsen, med Sofia som daglig leder. Vi satte oss mål å etablere en solid autonom entreprenørvirksomhet for å ivareta det norske markedet.

Vårt mål var en kontrollert vekst, og i løpet av disse fem årene har vi klart en vekstreise som vi er meget stolte av. Vi teller i dag 17 ansatte og har en årsomsetning på godt over 100 mill. kroner. I løpet av denne femårsperioden har vi gjennomført flere betydningsfulle prosjekter, for større og mindre kunder.

Vi ekspanderer fortsatt med nye ansettelser, og ser tillitsfult frem til en fordobling av omsetningen innen de neste fem år.

Noen av våre ansatte er i Norge

För mer information eller frågor, kontakta mig

Fler nyheter