Examensarbete

Malmberg är en global marknads- och teknikledare inom cleantech. Ett svenskt familjeägt företag grundat 1866, vårt primära fokus är design, produktion och utveckling av teknik och lösningar för vattenrening, biogas uppgradering, geoenergi och borrning. Malmberg arbetar för en bättre framtida miljö under mottot ”We’re Generation Zero.”

Examensarbete eller sommarjobb?

Malmberg är en global marknads- och teknikledare inom cleantech. Ett svenskt familjeägt företag grundat 1866, vårt primära fokus är design, produktion och utveckling av teknik och lösningar för vattenrening, biogasuppgradering, geoenergi och borrning. Malmberg arbetar för en bättre framtida miljö under mottot ”We’re Generation Zero.”

Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad, jobba med ny teknik, och få chansen att utvecklas? Följ med oss på vår resa mot ingenting!

Om du är student och ska göra examensarbete, verksamhetsförlagd utbildning eller skriva uppsats ska du höra av dig till oss! Detsamma gäller om du är intresserad av ett sommarjobb som skulle kunna vara ett arbete relaterat till din utbildning. Vi är öppna för idéer och allra helst om det kommer från en drivande och kreativ person!

Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du berättar om dig själv och vad du är intresserad av och vad som lockar med Malmberg. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Vem vet? Det kanske är det blir du som jobbar för ingenting?

Fler lediga tjänster