Konstruktör till Malmberg Water

Yngsjö/Lund | Heltid | Tillsvidare

23 miljarder kr. Det är den förväntade investeringen per år i VA-branschen, en av våra absolut samhällskritiska funktioner!


Vi söker dig som vill vara med där det händer på riktigt; som gillar att sitta och CADa men också vill ha möjligheten att kunna se dina lösningar bli till verklighet ute på reningsverk runt om i Sverige; som vill vara med på resan mot vår vision om att förbättra miljön och leverera tekniska lösningar i världsklass.

Vad kommer du att göra hos oss?

Du kommer att arbeta med konstruktion och design av anläggningar avseende avloppsreningsverk, vattenverk och privat sektor med alltifrån laxodlingar till mejerier. Bland annat drar du rör, designar lösningar, tolkar flödesscheman, pratar med leverantörer och andra discipliner.

Vi jobbar i projekt där du är delaktig och med och påverkar från uppstart till avslut. Du kommer att vara en del i en projektgrupp där du har fokus på teknik och granskning. Du är en viktig lagspelare som stöttar upp både kollegor och projektledare i pågående projekt.

Du tillhör teknikgruppen, ett sammansvetsat och ambitiöst team med en bra spridning på erfarenhetsnivå. Tjänsten utgår från vårt kontor i Lund eller huvudkontoret i Yngsjö.

Kvalifikationer

Vi tror att du har ett antal års erfarenhet av konstruktion och rör/maskinprojektering, speciellt CAD (Plant 3D/Inventor). Har du jobbat med flödesscheman, rambeskrivningar, hydraulisk profil, utrustningslistor blir vi ännu gladare! Är du som vi, går du i gång på utmaningar och är trygg i en entreprenörsdriven organisation.

Har du tidigare erfarenhet som konstruktör i VA-branschen är det meriterande men inget måste. Erfarenhet från annan processindustri går också bra att överföra på VA-branschen.


Om Malmberg

Malmberg är den lilla bysmedjan som grundades år 1866 och som nu växt till en global marknads- och teknikledare inom miljöteknik, fortfarande familjeägt i femte generationen, med ca.160 anställda. Vårt primära fokus är design, försäljning, produktion och utveckling av teknik och lösningar för vattenrening, biogasuppgradering, geoenergi och borrning. Malmberg arbetar för en bättre framtida miljö med cirkularitet och nollutsläpp under mottot ”We’re Generation Zero.”

Varför börja på Malmberg

Hos oss ges du chansen att vara med och aktivt bidra i arbetet kring vår generations största utmaning, klimatet! Vi uppmuntrar eget tänkande och har som ett familjeägt bolag korta vägar till beslut. Hos oss på Malmberg får du det bästa av två världar! Du får den lite mindre verksamhetens fördelar med det nära och familjära anslaget och samtidigt den växande marknaden med kunder över hela landet i en verklig framtids- och tillväxtbransch. Vi har höga ambitioner och växer kontinuerligt. Beroende på dina intressen kan Malmberg erbjuda olika karriärmöjligheter inom miljöteknikområdet, inom vatten och inom energi.

Häng med på vår resa mot Generation Zero – noll utsläpp, noll avfall och noll gifter!

Ansökan

 Har du frågor om tjänsten, kontakta teknikchef Taino Bendz, 

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2023-03-31.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Fler lediga tjänster