Processingenjör Malmberg Energy

Yngsjö/Lund | Heltid | Tillsvidare

Malmberg är en global marknads- och teknikledare inom cleantech. Ett svenskt familjeägt företag grundat 1866, vårt primära fokus är design, produktion och utveckling av teknik och lösningar för vattenrening, biogas uppgradering, geoenergi och borrning. Malmberg arbetar för en bättre framtida miljö under mottot ”We’re Generation Zero.”

Processingenjör till Malmberg Energy

46 miljarder kr. Det är senaste årets totala investering i energibranschen – och då pratar vi bara i Sverige.  Malmberg Energy är redo att ta sig an potentialen och leda utvecklingen av framtidens lösningar med våra marknadsledande tekniker inom biogasuppgradering och geoenergi för produktion av ren och förnybar energi till nästa generation.

Om Malmberg

Malmberg är den lilla bysmedjan som grundades år 1866 och som nu växt till en global marknads- och teknikledare inom miljöteknik, fortfarande familjeägt i femte generationen, med ca.160 anställda. Vårt primära fokus är design, försäljning, produktion och utveckling av teknik och lösningar för vattenrening, biogasuppgradering, geoenergi och borrning. Malmberg arbetar för en bättre framtida miljö med cirkularitet och nollutsläpp under mottot ”We’re Generation Zero.”


Vi söker dig som vill vara en del av vår resa!

Vad kommer du att göra hos oss?

Som processingenjör arbetar du främst med dimensionering av utrustningar och processdesign. Du är delaktig vid uppstarten och intrimning av anläggningarna som du har designat och beräknat. Du arbetar dagligen nära säljare och projektledare med tekniska frågor för att säkerställa att utrustningarna uppfyller de krav du har ställt under dimensioneringen. Du kommer också medverka i försäljningsarbetet i offertfasen och att granska processlösningar. Det finns stora möjligheter att själv påverka och forma sin framtid och tillvaro. 

Tjänsten utgår från vårt huvudkontor i Yngsjö alternativt Lund.

Kvalifikationer

Till den här rollen söker vi dig som har civilingenjörsexamen eller högskoleingenjörsexamen som inkluderat processdesign som exempelvis kemiteknik.

Du kan ha en akademisk utbildning och vara relativt ny i arbetslivet.

Du kan också ha ett antal års erfarenhet av arbetet och därmed lärt dig uppgifterna. Vi har plats både för dig som är erfaren och dig som är i inledningen av ditt yrkesliv.

Som person är du lösningsorienterad med erfarenhet av att själv driva och ansvara för projekt. Du har en god kommunikativ förmåga såväl mot beställare som medarbetare. Vi ser det som meriterande om du tidigare har erfarenhet av entreprenadverksamhet.

Du har ett stort intresse för att lära nytt och att vara en del av hela projektet med såväl ansvar som inflytande.

Varför Malmberg?

Hos oss ges du chansen att vara med och aktivt bidra i arbetet kring vår generations största utmaning, klimatet! Malmberg genomsyras av en stark entreprenörsanda och vägen från beslut till idé är inte alltid så lång. Med stort förtroende för individen genomförs besluten vi tagit. Vi uppmuntrar individens egen tänkande och delaktighet av vår största tillgång – våra Malmbergare. Vi befinner oss i en spännande tid i en framtidsbransch där behovet blir allt större. Malmberg växer och vill hitta dig som vill växa med oss. Vi erbjuder marknadsmässiga villkor.

Sök tjänsten redan idag!

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att höra av dig till Magnus Persson, eller Alma Boklund,

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Fler lediga tjänster