Processingenjör till Malmberg Energy

Yngsjö/Lund | Heltid | Tillsvidare

46 miljarder kr. Det är senaste årets totala investering i energibranschen – och då pratar vi bara i Sverige.  Malmberg Energy är redo att ta sig an potentialen och leda utvecklingen av framtidens lösningar med våra marknadsledande tekniker inom biogasuppgradering och geoenergi för produktion av ren och förnybar energi till nästa generation.


Vi söker dig som vill vara en del av vår resa!

Vad kommer du att göra hos oss?

Som processingenjör arbetar du främst med dimensionering av utrustningar och processdesign. Du är delaktig vid uppstarten och intrimning av anläggningarna som du har designat och beräknat. Du arbetar dagligen nära säljare och projektledare med tekniska frågor för att säkerställa att utrustningarna uppfyller de krav du har ställt under dimensioneringen. Du kommer också medverka i försäljningsarbetet i offertfasen och att granska processlösningar. Det finns stora möjligheter att själv påverka och forma sin framtid och tillvaro. 

Tjänsten utgår från vårt huvudkontor i Yngsjö alternativt Lund.

Kvalifikationer

Till den här rollen söker vi dig som har civilingenjörsexamen eller högskoleingenjörsexamen som inkluderat processdesign som exempelvis kemiteknik.

Du kan ha en akademisk utbildning och vara relativt ny i arbetslivet. Du kan också ha ett antal års erfarenhet av arbetet och därmed lärt dig uppgifterna. Vi har plats både för dig som är erfaren och dig som är i inledningen av ditt yrkesliv.

Som person är du lösningsorienterad med erfarenhet av att själv driva och ansvara för projekt. Du har en god kommunikativ förmåga såväl mot beställare som medarbetare. Vi ser det som meriterande om du tidigare har erfarenhet av entreprenadverksamhet. Då vi har internationella kunder och kollegor i andra länder, har du god nivå på både svenska och engelska.

Du har ett stort intresse för att lära nytt och att vara en del av hela projektet med såväl ansvar som inflytande.

Om Malmberg

Malmberg är den lilla bysmedjan som grundades år 1866 och som nu växt till en global marknads- och teknikledare inom miljöteknik, fortfarande familjeägt i femte generationen, med ca.160 anställda. Vårt primära fokus är design, försäljning, produktion och utveckling av teknik och lösningar för vattenrening, biogasuppgradering, geoenergi och borrning. Malmberg arbetar för en bättre framtida miljö med cirkularitet och nollutsläpp under mottot ”We’re Generation Zero.”

Varför börja på Malmberg

Hos oss ges du chansen att vara med och aktivt bidra i arbetet kring vår generations största utmaning, klimatet! Vi uppmuntrar eget tänkande och har som ett familjeägt bolag korta vägar till beslut. Hos oss på Malmberg får du det bästa av två världar! Du får den lite mindre verksamhetens fördelar med det nära och familjära anslaget och samtidigt den växande marknaden med kunder över hela landet i en verklig framtids- och tillväxtbransch. Vi har höga ambitioner och växer kontinuerligt. Beroende på dina intressen kan Malmberg erbjuda olika karriärmöjligheter inom miljöteknikområdet, inom vatten och inom energi.

Häng med på vår resa mot Generation Zero – noll utsläpp, noll avfall och noll gifter!

Fler lediga tjänster