Projektledare till Malmberg Water i Stockholm

Stockholm | Heltid | Tillsvidare

23 miljarder kr. Det är den förväntade investeringen per år i VA-branschen, en av våra absolut samhällskritiska funktioner!

Vi söker dig som vill vara med där det händer på riktigt; som gillar att vara en del av när planer blir till verkligheten på reningsverk runt om i Sverige; som vill vara med på resan mot vår vision om att förbättra miljön och leverera tekniska lösningar i världsklass.

Vad kommer du att göra hos oss?

Som projektledare på Malmberg Water ansvarar du för projekt inom vattenrening på den svenska marknaden. Projekten kan variera i omfång och vara i olika entreprenadutföranden. För varje projekt sätts ett projektteam upp där du är ansvarig för projektet från uppstart till driftsättning och överlämning till kund. I projektteamet ingår inköp, konstruktion, processingenjör mfl. Vilken typ av resurser, beror på vilken typ av entreprenadutförande som är aktuellt.

Du är ansvarig för:

  • Att tidplanen hålls
  • Leverans från projektteamet
  • Samordning med både interna och externa parter
  • Ekonomin

Hos Malmberg Water får du möjlighet att arbeta i ett stimulerande klimat, med korta beslutsvägar och med projekt inom miljöteknik och samhällsutveckling för rent vatten.

Du förväntas ha förmågan att motivera, organisera och leda ditt projektteam mot uppsatta mål. Resdagar ingår i tjänsten och antalet är beroende av projektens geografiska placering.

På Malmberg råder en kultur av entreprenörsanda, kreativitet, driv och prestigelöshet. Här har vi snabba beslutsprocesser där DU får vara med och påverka!

Vem söker vi?

Du har förmodligen en relevant akademisk examen och mångårig erfarenhet från byggbranschen.

Vi söker dig som har erfarenhet att driva entreprenader inom VA- och/eller bygg/anläggningsbranschen och har erfarenhet från större komplexa projekt. Kanske är du projektchef, produktionschef eller platschef idag?

Du är van att arbeta med planering, samordning, tidplaner och resurshantering och har hög ekonomisk förståelse. Du är affärsmässig och har gedigen erfarenhet av att hantera alla typer av frågor i avtal och projekt.

Då du kommer att ha flera olika kontaktytor behöver du vara kommunikativ samt kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Som person är du systematisk och trygg med din förmåga att hantera det som dyker upp längs vägen.

Om Projektet

Det första projektet du kommer att medverka i är att bygga ett av världens bästa och mest moderna vattenreningsverk med miljö och hållbarhet i fokus. Det projektet kommer att pågå till september 2025. Tjänsten är placerad i Stockholm nära Danvikstull. Malmberg Waters huvudkontor finns i Yngsjö i Skåne.

Kontakt!

I den här rekryteringen samarbetar Malmberg med Jefferson Wells och du kommer att bli anställd hos Malmberg Water. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Håkan Kempel på tel. 0730-211 833 eller via e-post:  alternativt Magnus Rönnholm på tel. 070-942 44 41 eller via e-post:

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 2 april.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Malmberg

Malmberg är den lilla bysmedjan som grundades år 1866 och som nu växt till en global marknads- och teknikledare inom miljöteknik, fortfarande familjeägt i femte generationen, med ca.160 anställda. Vårt primära fokus är design, försäljning, produktion och utveckling av teknik och lösningar för vattenrening, biogasuppgradering, geoenergi och borrning. Malmberg arbetar för en bättre framtida miljö med cirkularitet och nollutsläpp under mottot “We’re Generation Zero.”

Varför börja på Malmberg

Hos oss ges du chansen att vara med och aktivt bidra i arbetet kring vår generations största utmaning, klimatet! Vi uppmuntrar eget tänkande och har som ett familjeägt bolag korta vägar till beslut. Hos oss på Malmberg får du det bästa av två världar! Du får den lite mindre verksamhetens fördelar med det nära och familjära anslaget och samtidigt den växande marknaden med kunder över hela landet i en verklig framtids- och tillväxtbransch. Vi har höga ambitioner och växer kontinuerligt. Beroende på dina intressen kan Malmberg erbjuda olika karriärmöjligheter inom miljöteknikområdet, inom vatten och inom energi.

Häng med på vår resa mot Generation Zero – noll utsläpp, noll avfall och noll gifter!

Fler lediga tjänster