Redovisningsekonom

Yngsjö | Heltid | Tillsvidare

Nu söker vi en kvalificerad redovisningsekonom

Arbetsbeskrivning

I rollen som redovisningsekonom kommer du att ansvara för den löpande redovisningen i två av våra underkoncerner innehållande svenska och utländska företag. I ansvaret ingår även momsredovisningar i svenska och utländska bolag, löpande kontoavstämningar, anläggningsregister samt månads- och årsbokslut för bolagen i dessa koncerner. Vidare arbetar du med betalningar i svenska och utländska bolag, är behjälplig vid andra förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning, du är även systemstöd för de processer du driver mot verksamheten.

Vi strävar mot att vara en ekonomiavdelning som supporterar och bidrar till företaget. Du kommer därför att ha en roll nära verksamheten med många interna och externa kontakter.

Det finns stora möjligheter att växa i din roll och utvecklas i den riktning som du finner intressant. Kanske är du intresserad av projektredovisning, koncernredovisning, systemstöd eller något annat som kan effektivisera och bidra till verksamheten?

Vi söker dig som

Vi tror att den här rollen passar dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller ekonomisk utbildning på gymnasienivå. Du har minst fem års erfarenhet av liknande arbete på företag med utländska verksamheter och/eller dotterbolag.  Du kan arbeta effektivt och strukturerat med eget driv för att leverera och färdigställa inom utsatta tidsramar. Du arbetar både självständigt och i grupp, är lösningsorienterad och van att ta dig an nya arbetsuppgifter inom ekonomiområdet. Du har erfarenhet av större affärssystem och det är en fördel om du har arbetat i Agresso (UBW M5) tidigare.

Som person du trivs i en roll som innebär både högt och lågt. Du ser vikten av ett gott samarbete i teamet och med verksamheten för att gemensamt möta deadlines och nå mål. Vidare arbetar du noggrant, strukturerat och effektivt med en hög servicenivå mot verksamheten.

Tjänsten är en heltidstjänst och utgår från vårt huvudkontor i Yngsjö.

På Malmberg råder en kultur av entreprenörsanda, kreativitet, driv och prestigelöshet. Här har vi snabba beslutsprocesser där DU får vara med och påverka – dessutom möjliggör du ett bättre samhälle för nästa generation.

Vi erbjuder

Här får du möjlighet att arbeta med stor frihet och vi är övertygade om att du kommer att vara stolt över din yrkesroll.

För oss är det av yttersta vikt att du trivs med ditt jobb och vi strävar efter att erbjuda goda arbetsvillkor som gör det möjligt för dig att balansera ditt arbetsliv och privatliv.

Förhoppningsvis ser du även förmånen i att jobba nära naturen samtidigt som du jobbar för den. Vi är ett växande och ett satsande miljöteknikbolag och hoppas att du vill vara med på vår resa!

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Ekonomichef, Cecilia Jarl på  

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2023-06-12. Vi ser fram emot att höra från dig!

Fler lediga tjänster