Resande servicetekniker till Malmberg Energy

Yngsjö | Heltid | Tillsvidare

46 miljarder kr. Det är senaste årets totala investering i energibranschen – och då pratar vi bara i Sverige.  Malmberg Energy är redo att ta sig an potentialen och leda utvecklingen av framtidens lösningar med våra marknadsledande tekniker inom biogasuppgradering och geoenergi för produktion av ren och förnybar energi till nästa generation.


Vi söker dig som vill vara en del av vår resa!

Vad kommer du att göra hos oss?
Är du en engagerad servicetekniker som uppskattar tekniska innovationer och drivs av att utvecklas? Vill du ansvara för att utföra service, reparationer och uppstarter av energianläggningar? Du ser resande i tjänsten som en del av din vardag?
Då kan det här vara chansen för dig att bli en del av Malmberg Energy!

Hos oss kommer du få möjligheten att jobba med miljöteknik inom avancerade energilösningar. En servicetekniker på Malmberg arbetar på våra anläggningar i Sverige, Danmark, samt norra Europa. Resor i tjänsten förekommer naturligt för driftsättning och serviceuppdrag hos våra kunder.
Som servicetekniker[utför du service, underhåll, felsökningar och uppstarter på anläggningar ute hos kunder. Rapportering och dokumentation ser vi som en viktig del i arbetet. Vi är lösningsorienterade och flexibla vilket innebär att det även kan förekomma en del mindre elarbeten.
Kommunikation sker både på svenska och engelska.

Kvalifikationer
Vi sätter stort fokus på personlig lämplighet, stort engagemang, ansvarstagande och intresse för att lösa problem ute hos kunder, samt vill lära dig något nytt. För att lyckas i rollen behöver du ett stort tekniskt intresse och problemlösningsförmåga med logiskt tänkande. Du ska vara serviceinriktad och kvicktänkt, van vid att arbeta med händerna och maskiner av olika slag och inte ge upp vid första motgång. Det är viktigt att du trivs med självständigt arbete men även samarbete med kollegor, kunder och samarbetspartners.

Det är meriterande om du har kunskaper om kompressorer, värmeväxlare, vattenpumpar och fläktar eller annan mekanisk anordning.
B-körkort krävs för tjänsten samt svenska och engelska i tal och skrift.
Du kommer med tiden bli en av våra experter och ansikte utåt mot våra kunder. Utbildning får du hos oss på Malmberg samt ute hos kunderna.

Om Malmberg

Malmberg är den lilla bysmedjan som grundades år 1866 och som nu växt till en global marknads- och teknikledare inom miljöteknik, fortfarande familjeägt i femte generationen, med ca.160 anställda. Vårt primära fokus är design, försäljning, produktion och utveckling av teknik och lösningar för vattenrening, biogasuppgradering, geoenergi och borrning. Malmberg arbetar för en bättre framtida miljö med cirkularitet och nollutsläpp under mottot ”We’re Generation Zero.”

Varför börja på Malmberg

Hos oss ges du chansen att vara med och aktivt bidra i arbetet kring vår generations största utmaning, klimatet! Vi uppmuntrar eget tänkande och har som ett familjeägt bolag korta vägar till beslut. Hos oss på Malmberg får du det bästa av två världar! Du får den lite mindre verksamhetens fördelar med det nära och familjära anslaget och samtidigt den växande marknaden med kunder över hela landet i en verklig framtids- och tillväxtbransch. Vi har höga ambitioner och växer kontinuerligt. Beroende på dina intressen kan Malmberg erbjuda olika karriärmöjligheter inom miljöteknikområdet, inom vatten och inom energi.

Häng med på vår resa mot Generation Zero – noll utsläpp, noll avfall och noll gifter!

Ansökan

Om du har frågor, vänligen kontakta servicechef Mustafa Hadzidedic på

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2023-04-08. Vi ser fram emot att höra från dig!

Fler lediga tjänster