Svetsare till Malmberg Energy

Yngsjö | Heltid | Tillsvidare

46 miljarder kr. Det är senaste årets totala investering i energibranschen – och då pratar vi bara i Sverige.  Malmberg Energy är redo att ta sig an potentialen och leda utvecklingen av framtidens lösningar med våra marknadsledande tekniker inom biogasuppgradering och geoenergi för produktion av ren och förnybar energi till nästa generation.


Vi söker dig som vill vara en del av vår resa!

Vad kommer du att göra hos oss?

Hos oss kommer du få möjligheten att jobba med svetsning av olika slag. Vi svetsar rör, tryckkärl och smide. Plåtbearbetning förekommer. En stor andel av tillverkningen sker i rostfria material.

Om intresse finns, kommer det att finnas möjlighet att lära sig CNC-styrda maskiner.

Vi arbetar med alla delar av verksamheten i Malmberg, men produktionen tillhör Malmberg Energy.

Kvalifikationer
Vi sätter stort fokus på personlig lämplighet, stort engagemang, ansvarstagande och intresse för att lära dig något nytt.

 För att lyckas i rollen behöver du ha tidigare erfarenhet av svetsning, gärna licenssvetsning. Du är van vid att arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse. Du kommer att tillhöra en grupp med likasinnade och arbeta i Yngsjö.

Du kan ha en industriteknisk utbildning och vara relativt ny i arbetslivet.

Du kan också ha ett antal års erfarenhet av arbetet och därmed lärt dig uppgifterna. Vi har plats både för dig som är erfaren och dig som är i inledningen av ditt yrkesliv.

Om Malmberg

Malmberg är den lilla bysmedjan som grundades år 1866 och som nu växt till en global marknads- och teknikledare inom miljöteknik, fortfarande familjeägt i femte generationen, med ca.160 anställda. Vårt primära fokus är design, försäljning, produktion och utveckling av teknik och lösningar för vattenrening, biogasuppgradering, geoenergi och borrning. Malmberg arbetar för en bättre framtida miljö med cirkularitet och nollutsläpp under mottot ”We’re Generation Zero.”

Varför börja på Malmberg

Hos oss ges du chansen att vara med och aktivt bidra i arbetet kring vår generations största utmaning, klimatet! Vi uppmuntrar eget tänkande och har som ett familjeägt bolag korta vägar till beslut. Hos oss på Malmberg får du det bästa av två världar! Du får den lite mindre verksamhetens fördelar med det nära och familjära anslaget och samtidigt den växande marknaden med kunder över hela landet i en verklig framtids- och tillväxtbransch. Vi har höga ambitioner och växer kontinuerligt. Beroende på dina intressen kan Malmberg erbjuda olika karriärmöjligheter inom miljöteknikområdet, inom vatten och inom energi.

Häng med på vår resa mot Generation Zero – noll utsläpp, noll avfall och noll gifter!

Ansökan

Om du har frågor, vänligen kontakta arbetsledare Patrick Andersson på

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2023-04-08. Vi ser fram emot att höra från dig!

Fler lediga tjänster