Malmberg vill ha dig, eller kanske din bästa kompis?

Malmberg vill ha dig, eller kanske din bästa kompis?

Vi är ett av Sveriges främsta miljöteknikbolag, och just nu växer vi med rasande fart! Vi är väldigt glada över vår framgång och tillväxt och vi söker ständigt efter nya medarbetare som kan hjälpa oss att fortsätta utveckla vår verksamhet på ett hållbart sätt. Just nu söker vi projektledare, konstruktörer, processingenjörer, svetsare och servicetekniker.

Där kommer du, din kompis, eller varför inte din kompis kusin in!

Vi lanserar nämligen i samverkan med Åhus Seaside kampanjen ”Känner du någon?” som går ut på att du som tipsar om en kandidat som leder till anställning belönas med ett spa-paket med övernattning och lyxig middag på Åhus Seaside. Ja, du hörde rätt – allt du behöver göra är att tipsa en duktig kompis som sedan skriver in ditt namn under fliken ”vem har tipsat dig” i sin ansökan. Alla lediga jobb och ansökningsformulär hittar du under vår tipssida https://www.malmberg.se/tips/ .

Helt enkelt: vi erbjuder belöning för att du har duktiga kompisar, hur ofta händer det egentligen? Nä – en sån här chans får man nog bara en gång i livet, så passa på!

”Vi vet att det finns många duktiga personer där ute som skulle kunna passa in hos oss och vi vill gärna ge dem en möjlighet att hitta hit. Vi är glada över att samverka med Åhus Seaside i denna kampanj och ser fram emot att få träffa de personer som kommer att rekommenderas till oss i den här unika kampanjen”

Viktor Ekberg: Kommunikationsansvarig för Malmberg.

För mer information eller frågor, kontakta mig

Fler nyheter