Malmberg nominerade till Sparbanken Skånes Framtidspris!

Vi är väldigt glada att berätta att vi är nominerade till Sparbanken Skånes Framtidspris. En nominering som inte bara ser på hur företag omfamnar hållbarhet utan även hur de omsätter det i praktiken, ökar lönsamheten och skapar en bättre framtid för Skåne. För oss på Malmberg är hållbarhet inte bara en trend, det är en del av vår kärna.

Vi har under flera år paketerat vårt arbete kring vision och hållbarhet i konceptet “Generation Zero”. Genom Generation Zero så siktar vi mot att möjliggöra noll utsläpp, noll föroreningar och noll avfall. Som den första generationen som helt förstår klimatförändringarnas omfattning och har verktygen att skapa en framtid utan dem, uppmanar vi våra medarbetare och kunder att vara med och göra skillnad.

Viktor Ekberg, Kommunikationsansvarig

Vinnaren presenteras under Sparbanken Skånes Framtidsdag den 23 november.

Läs mer: Malmberg nominerade till Sparbanken Skånes Framtidspris!

För mer information eller frågor, kontakta mig

Fler nyheter