Arbetsledare till Malmberg Water i Stockholm

Stockholm | Heltid | Tillsvidare

23 miljarder kr. Det är den förväntade investeringen per år i VA-branschen, en av våra absolut samhällskritiska funktioner!

Vi söker dig som vill vara med där det händer på riktigt; som gillar att vara en del av när planer blir till verkligheten på reningsverk runt om i Sverige; som vill vara med på resan mot vår vision om att förbättra miljön och leverera tekniska lösningar i världsklass.

Vad kommer du att göra hos oss?

Som arbetsledare hos Malmberg Water arbetar du operativt med att driva projektet framåt, du leder och fördelar arbetet på arbetsplatsen i samråd med projektledare. Du ansvarar för att tidplaner är aktuella och distribuerade till övriga aktörer på arbetsplatsen. Du medverkar vid inköp av utrustning, entreprenörer till projektet och ansvarar för att rätt material finns på plats och i rätt tid.

Ditt dagliga arbete kommer bland annat bestå av:

  • Produktionsledning
  • Styrning och samordning av underentreprenörer och leverantörer
  • Ansvara för underlag till ekonomisk uppföljning
  • Säkerställa att rutiner och regler kring kvalitet, miljö och arbetsmiljö följs

Du kommer också delta samordnings- och byggmöten, föra kunddialoger och samordna ÄTA hantering.

Arbetet innehåller mycket problemlösning och samarbete med många olika människor och kompetenser, vilket ställer krav på en god samarbetsförmåga och gott ledarskap.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en arbetsledande position inom byggbranschen idag. Du har erfarenhet av några större projekt med många aktörer inblandade. Du har lätt för att skapa ett gott logistiskt flöde där många hänsyn ska tas till såväl personal, leverantörer och material. Du har en väldigt god förmåga att planera och organisera ditt arbete, både på kort och lång sikt.

Som person är du:

  • Affärsmässig
  • Driven
  • Social
  • Trygg i dig själv
  • Rak och tydlig

Dessutom gillar du förmodligen att ha kul på jobbet, utvecklas och arbeta hos en arbetsgivare som ser sina medarbetare som sin största tillgång.

Om Projektet

Det första projektet du kommer att medverka i är att bygga ett av världens bästa och modernaste vattenreningsverk med miljö och hållbarhet i fokus som kommer att pågå till september 2025.
Ett spännande projekt som gör skillnad.

Sök tjänsten redan idag!

I den här rekryteringen samarbetar Malmberg med Jefferson Wells och du kommer att bli anställd hos Malmberg Water. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Håkan Kempel på tel. 0730-211 833 eller via e-post:  alternativt Magnus Rönnholm på tel. 070-942 44 41 eller via e-post:

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 2 april.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Fler lediga tjänster