Detta erbjuder vi

På vår arbetsplats erbjuder vi en rad förmåner och arrangemang för att främja välbefinnande och trivsel för våra anställda. Utöver en konkurrenskraftig tjänstepension, kan vi erbjuda anställningar utan övertidsersättning och 30 dagars semester, vilket ger våra medarbetare möjlighet att upprätthålla en balans mellan arbete och fritid.

För att ytterligare stödja våra anställdas välmående erbjuder vi även förskottsemester vid tillsvidareanställningar, enligt överenskommelse. Detta ger våra medarbetare möjlighet att ta ut semester i förväg och planera för sina personliga behov och önskemål.

För att ge våra anställda flexibilitet och utrymme att hantera sin tid erbjuder vi också en arbetstidsförkortning genom intjäning av en tidsbank. Genom att intjäna 82 minuter för varje fullgjord arbetsvecka kan våra medarbetare ackumulera timmar som kan tas ut antingen som enskilda timmar eller som heldagar. På detta sätt kan de anpassa sin arbetstid efter sina individuella behov och åtaganden.

Vi lägger också stor vikt vid att främja hälsa och välbefinnande hos våra anställda. Därför erbjuder vi ett friskvårdsbidrag på 2500 kr per år, vilket ger våra medarbetare möjlighet att investera i sin hälsa och delta i olika friskvårdsaktiviteter. Vi arrangerar även regelbundet friskvårdsaktiviteter under året för att inspirera till en aktiv och hälsosam livsstil.

För dem som gillar att kombinera motion och naturens skönhet har vi till och med torsdagslunchlöpning i den vackra miljön runt Yngsjö. Detta ger våra anställda en chans att koppla av och uppskatta naturen samtidigt som de utövar motion tillsammans med sina kollegor.

Utöver dessa förmåner och arrangemang strävar vi alltid efter att skapa en positiv arbetsmiljö och en sammanhållande kultur. Vi organiserar olika evenemang under året, såsom föreläsningar, fredagsfrukostar och julavslutningar, för att främja teamandan och ge våra anställda möjlighet att lära känna varandra bättre utanför arbetsuppgifterna.