Certifierad kyltekniker till Malmberg Energy

Yngsjö | Heltid | Tillsvidare

Vad kommer du att göra hos oss?

Du kommer spela en central roll inom vår serviceverksamhet. Som service- och kyltekniker på Malmberg Energy arbetar du på våra anläggningar med avancerade energilösningar. Du kommer ansvara för att utföra service, reparationer samt ombyggnationer av energianläggningar. I förstahand kommer du jobba med service, felsökning och åtgärder på fastighetsvärmepumpar.

Resor i tjänsten förekommer för serviceuppdrag hos våra kunder, vilka primärt är belägna i södra Sverige (Malmö/Lund). Arbetstiderna är som standard kl. 7-16, men varierar beroende på uppdrag. Tjänsten utgår från hemmet och är en tillsvidareanställning på heltid hos Malmberg Energy med tillträde snarast enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

·         Certifierad kyltekniker kategori 1 (krav)

·         Flytande svenska i både tal och skrift

·         Tekniskt intresserad

·         Innehar B-körkort

·         Minst 2 års erfarenhet

Vi sätter stort fokus på personlig lämplighet, engagemang, ansvarstagande. Det är viktigt att du trivs med självständigt arbete och även samarbete med kollegor, kunder och samarbetspartners. Du kommer med tiden bli en av våra experter och ansikte utåt mot våra kunder. Övrig utbildning får du hos oss på Malmberg samt ute hos kunderna.

Om Malmberg

Malmberg är den lilla bysmedjan som grundades år 1866 och som nu växt till en global marknads- och teknikledare inom miljöteknik, fortfarande familjeägt i femte generationen. Hos oss ges du chansen att vara med och aktivt bidra i arbetet kring vår generations största utmaning, klimatet! Malmberg genomsyras av en stark entreprenörsanda och vi uppmuntrar egen tänkande och delaktighet av vår största tillgång – våra Malmbergare. Vi befinner oss i en spännande tid i en framtidsbransch där behovet blir allt större. Malmberg växer och vill hitta dig som vill växa med oss. Läs mer på vår hemsida!

Sök redan idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta:

Customer manager Petra Bergh, 

Rekryteringskoordinator Alma Boklund, 

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Fler lediga tjänster