ENERGIINGENJÖR TILL MALMBERG ENERGY

Yngsjö | Heltid | Tillsvidare

Malmberg är en global marknads- och teknikledare inom cleantech. Ett svenskt familjeägt företag grundat 1866, vårt primära fokus är design, produktion och utveckling av teknik och lösningar för vattenrening, biogas uppgradering, geoenergi och borrning. Malmberg arbetar för en bättre framtida miljö under mottot ”We’re Generation Zero.”

Vad kommer du att göra hos oss?

  • Delta i projekteringsmöte och vara drivande i projekteringen
  • Designa processchema etc
  • Ta fram systemlösning och ansvara för dimensionering av ingående komponenter med en medvetenhet för hållbarhet, funktion och ekonomi
  • Skriva teknisk beskrivning
  • Stödja säljavdelningen genom att läsa igenom förfrågan och föreslå tekniska lösningar
  • Medverka vid driftsättning
  • Support till eftermarknad

Kvalifikationer

ör denna roll bör du ha minst 5 års erfarenhet av en likande roll inom VVS- eller energibranschen, gärna även med praktiskt arbete med värmepumpssystem. Du är tekniskt intresserad och utbildad energi-ingenjör inom process eller maskin, på högskole- eller universitetsnivå. Du har stor erfarenhet att arbeta med flödesschema och dess funktion. 

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Vi söker dig som trivs i en miljö med entreprenörsdriv och korta beslutsvägar. Som person är du drivande, jobbar proaktivt och följer upp dina ansvarsområden. Du visar engagemang, är ansvarstagande och vågar ifrågasätta. Som energiingenjör arbetar du i projektgrupp och har omfattande kontakter med både interna och externa parter samt rör dig ute i verksamhetens olika projekt. Det är därför viktigt att du är kommunikativ, har god samarbetsförmåga och är flexibel. Du är trygg i din roll vilket gör att du har förståelse för effekten av kundernas önskemål och möjlighet att ta fram alternativa lösningar.

Du har lätt för att uttrycka dig i svenska språket i såväl tal som skrift. Vi ser det som en självklarhet att du har mycket goda datorkunskaper och att du kan använda program såsom Excel och Autocad.

Du utgår från vårt kontor i Yngsjö men du kommer även att vara ute i våra projekt, som i dagsläget till största del finns i Skåne, men kan innebär även andra resor. Arbetet kräver att du har B-körkort. Vi arbetar med löpande urval, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. 

Varför börja på Malmberg?

Malmberg är den lilla bysmedjan som grundades år 1866 och som nu växt till en global marknads- och teknikledare inom miljöteknik, fortfarande familjeägt i femte generationen. Hos oss ges du chansen att vara med och aktivt bidra i arbetet kring vår generations största utmaning, klimatet! Malmberg genomsyras av en stark entreprenörsanda och vi uppmuntrar egen tänkande och delaktighet av vår största tillgång – våra Malmbergare. Vi befinner oss i en spännande tid i en framtidsbransch där behovet blir allt större. Malmberg växer och vill hitta dig som vill växa med oss. Läs mer på vår hemsida!

www.malmberg.se

Sök tjänsten redan idag! 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta teknikchef Mikael Scott,  eller rekryteringskoordinator Alma Boklund, 

Är du vår nya kollega? Tveka inte på att söka!

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Vi vill informera om att vi är på semester under veckorna 29-31 och kommer därför inte att kunna ge någon återkoppling under denna period.  Vi är tillbaka vecka 32 och ser fram emot att hjälpa dig då. Tack för din förståelse!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Fler lediga tjänster