Inköpare till Malmberg Water

Yngsjö | Heltid | Tillsvidare

Vad kommer du att göra hos oss?

Inköpare hos Malmberg är länken mellan projektgruppen och leverantörer. Du kommer ansvara för att följa inköpsprocessen med fokus på att säkerställa optimala avtalsvillkor och leverantörsrelationer. Du kommer vara ett stöd till projektverksamheten gällande avtalsfrågor, betalplaner, bankgarantier, garantitider och andra inköpsrelaterade frågor. Vidare kommer du även vara delaktig vid och driva förhandlingar. Du är den som ser helheten och skapar en strategisk syn på inköp. Din roll är att koppla samman kalkyl och teknik för att säkerställa optimala inköpsbeslut.

Tjänsten utgår från huvudkontoret i Yngsjö. Det finns möjlighet till distans- eller hemarbete till viss del. Resor i tjänsten kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi ser att du har ett par års erfarenhet av en liknande tjänst, gärna inom projektverksamhet. Du har arbetat med Köp av maskinutrustning, processutveckling och upphandling av underentreprenörer. Vidare ser vi att du har god vana inom olika affärssystem.

Vi söker dig som är driven, självständig och prestigelös. Du har lätt för att samarbeta med andra i kombination med att också kunna arbeta självständigt. Du vill lära dig nya saker och har intresse av utveckling, både för dig själv och arbetsprocesser.

Om Malmberg

Malmberg är den lilla bysmedjan som grundades år 1866 och som nu växt till en global marknads- och teknikledare inom miljöteknik, fortfarande familjeägt i femte generationen. Hos oss ges du chansen att vara med och aktivt bidra i arbetet kring vår generations största utmaning, klimatet! Malmberg genomsyras av en stark entreprenörsanda och vi uppmuntrar egen tänkande och delaktighet av vår största tillgång – våra Malmbergare. Vi befinner oss i en spännande tid i en framtidsbransch där behovet blir allt större. Malmberg växer och vill hitta dig som vill växa med oss. Läs mer på vår hemsida!

 Start – Malmberg SE

Skicka in din ansökan redan idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta:

Affärsområdeschef Johan Rubin, 

Rekryteringskoordinator Alma Boklund, 

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Fler lediga tjänster