MONTAGEARBETSLEDARE TILL MALMBERG WATER (Stockholm)

Stockholm | Heltid | Tillsvidare

Malmberg är en global marknads- och teknikledare inom cleantech. Ett svenskt familjeägt företag grundat 1866, vårt primära fokus är design, produktion och utveckling av teknik och lösningar för vattenrening, biogas uppgradering, geoenergi och borrning. Malmberg arbetar för en bättre framtida miljö under mottot ”We’re Generation Zero.”

Vad kommer du att göra hos oss?

Som montagearbetsledare hos Malmberg Water arbetar du operativt med att driva projektet framåt. Du leder och fördelar arbetet på arbetsplatsen i samråd med projektledare, ansvarar för arbete med installationer och montage, vilket inkluderar att säkerställa att arbetsplatsen är säker, arbetet utförs i enlighet med regelverk och kontraktshandlingar samt att hantera resurser effektivt inkl. samordning och styrning av underentreprenörer och leverantörer.

Du ansvarar för att tidplan och arbetsberedningar upprättas samt distribueras till övriga aktörer på arbetsplatsen. Du medverkar vid mottagning av maskinutrustning, underentreprenörer till projektet och ansvarar för att rätt material finns på plats och i rätt tid.

Montagearbetsledare ska kontinuerligt finnas tillgänglig på arbetsplatsen när arbete pågår under hela entreprenadtiden. Du ansvarar för att dagboken fylls i löpande alltefter arbetets gång. Montagearbetsledaren deltar i samordningsmöte alt. genomför och ansvarar för protokoll. Vidare deltar du på byggmöte som företagets representant vid projektledarens behov och ansvarar för att skriftlig dokumentation av överenskommelser och beslut finns. Du förbereder och deltar i besiktningar.

Som montagearbetsledare för du kunddialoger och samordnar ÄTA- hantering. Arbetet innehåller mycket problemlösning och samarbete med många olika människor och kompetenser, vilket ställer krav på en god samarbetsförmåga och gott ledarskap.

Du utgår från hemmet. Resdagar ingår i tjänsten och antalet är beroende av projektens geografiska placering. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är montagearbetsledare inom antingen rör- och VA-branschen eller inom byggbranschen. Du har erfarenhet av större projekt med många aktörer inblandade, gärna inom processindustri eller med motsvarande komplexitet. Erfarenhet av rörinstallationer i rostfritt syrafast stål är meriterande. Vi ser även att du har god grundläggande kunskaper i entreprenadjuridik. Rollen innefattar visst administrativt arbete, därmed ser vi att du har god datavana exempelvis inom Officepaketet. Du har goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift.

Du har lätt för att skapa ett gott logistiskt flöde där hänsyn ska tas till såväl personal, leverantörer som material. Du har en väldigt god förmåga att planera och organisera ditt arbete, både på kort och lång sikt.

Som person är du:

– Affärsmässig

– Driven

– Social

– Trygg i dig själv och din roll

– Rak och tydlig

Dessutom gillar du förmodligen att ha kul på jobbet, utvecklas och arbeta hos en arbetsgivare som ser sina medarbetare som sin största tillgång.

Varför börja på Malmberg?

Malmberg är den lilla bysmedjan som grundades år 1866 och som nu växt till en global marknads- och teknikledare inom miljöteknik, fortfarande familjeägt i femte generationen. Hos oss ges du chansen att vara med och aktivt bidra i arbetet kring vår generations största utmaning, klimatet! Malmberg genomsyras av en stark entreprenörsanda och vi uppmuntrar egen tänkande och delaktighet av vår största tillgång – våra Malmbergare. Vi befinner oss i en spännande tid i en framtidsbransch där behovet blir allt större. Malmberg växer och vill hitta dig som vill växa med oss. Läs mer på vår hemsida!

Sök tjänsten redan idag!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta projektchef Roger Nilsson, eller rekryteringskoordinator Alma Boklund,

Är du vår nya kollega? Tveka inte på att söka!

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Vi vill informera om att vi är på semester under veckorna 29–31 och kommer därför inte att kunna ge någon återkoppling under denna period.  Vi är tillbaka vecka 32 och ser fram emot att hjälpa dig då. Tack för din förståelse!

Sista ansökningsdag: 2024-09-06

Vi ser fram emot att höra från dig!

Fler lediga tjänster