Möjligheter för studerande/nyexaminerade

Yngsjö/Lund | - | Tillsvidare

Möjligheter för studerande och nyexaminerade!

Välkommen till Generation Zero – möjliggör en bättre framtid med rent vatten och ren energi!

Vill du vara en del av förändringen? Är du en nyexaminerad student eller studerande som vill arbeta för en mer hållbar och miljövänlig framtid? Då har du kommit till rätt plats! Malmberg, ett femte generationens familjeföretag med över 155 års erfarenhet, erbjuder dig möjligheten att vara en del av Generation Zero – en gemenskap som strävar efter att skapa ett bättre samhälle för nästa generation.

Vilka möjligheter finns hos oss?

Vi hjälper gärna till om du ska skriva examensarbete, söker plats för verksamhetsförlagd utbildning eller ska skriva uppsatser! Detsamma gäller om du är intresserad av ett sommarjobb som skulle kunna vara ett arbete relaterat till din utbildning. Vi är öppna för idéer och allra helst om det kommer från en drivande och kreativ person!

Är du snart nyexaminerad och funderar på vad som händer efter examen? Då är Malmberg en bra start i din karriär.  Vi erbjuder intressanta tjänster och en stark utvecklingskurva. Du kommer få delta i spännande projekt där du får chansen att använda dina kunskaper från din utbildning.

Varför Malmberg?

Oavsett om du är intresserad av att arbeta inom vattenrening, biogas, geoenergi eller brunnsborrning, så finns det spännande möjligheter för dig här hos Malmberg. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där innovation och kreativitet och idéer uppmuntras, samtidigt som vi ger dig verktygen och resurserna för att växa och lyckas i din karriär.

Hos oss ges du chansen att vara med och aktivt bidra i arbetet kring vår generations största utmaning, klimatet! Malmberg genomsyras av en stark entreprenörsanda och vägen från beslut till idé är inte alltid så lång. Med stort förtroende för individen genomförs besluten vi tagit. Vi uppmuntrar individens egen tänkande och delaktighet av vår största tillgång – våra Malmbergare. Vi befinner oss i en spännande tid i en framtidsbransch där behovet blir allt större. Malmberg växer och vill hitta dig som vill växa med oss. Vi erbjuder marknadsmässiga villkor.

Sök redan idag!

Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du berättar om dig själv, vad du är intresserad av och vad som lockar med Malmberg. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Vem vet? Det kanske blir du som jobbar mot ingenting?

Kontakt

Vid frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Alma Boklund, rekryteringskoordinator.

+46 766 395905

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Sista ansökningsdag: 2023-12-01

Vi ser fram emot att höra från dig!

Fler lediga tjänster