Montör till Malmberg Energy

Yngsjö | Heltid | Tillsvidare

Malmberg är en global marknads- och teknikledare inom cleantech. Ett svenskt familjeägt företag grundat 1866, vårt primära fokus är design, produktion och utveckling av teknik och lösningar för vattenrening, biogas uppgradering, geoenergi och borrning. Malmberg arbetar för en bättre framtida miljö under mottot ”We’re Generation Zero.”

Vad kommer du att göra hos oss?

Som montör på Malmberg Energy kommer du arbeta med installation av våra geoenergi- och biogasanläggningar ute hos kund.

 Arbetet innebär montage av nybyggnationer och servicearbete från planering till genomförande och uppföljning. Vid tillfälle kan även verkstadsarbete på huvudkontoret i Yngsjö förekomma.

I arbetet ingår resande då våra anläggningar är belägna runt om i Sverige, men även utomlands. Resande förkommer under både kortare och längre perioder. Du utgår antingen från hemmet eller huvudkontoret i Yngsjö.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att:

  • Du har några års erfarenhet av montagearbete samt industrirörläggning.
  • Du har god vana att svetsa i rostfritt och svart material, TIG.
  • Du har kylteknisk bakgrund.
  • Du är noggrann och arbetar serviceinriktat med kunden i fokus.
  • Behärska det svenska och engelska språket i tal och skrift.
  • Du har B-körkort.
  • VVS cert är inget krav men meriterande.

Varför börja på Malmberg?

Malmberg är den lilla bysmedjan som grundades år 1866 och som nu växt till en global marknads- och teknikledare inom miljöteknik, fortfarande familjeägt i femte generationen. Hos oss ges du chansen att vara med och aktivt bidra i arbetet kring vår generations största utmaning, klimatet! Malmberg genomsyras av en stark entreprenörsanda och vi uppmuntrar egen tänkande och delaktighet av vår största tillgång – våra Malmbergare. Vi befinner oss i en spännande tid i en framtidsbransch där behovet blir allt större. Malmberg växer och vill hitta dig som vill växa med oss. Läs mer på vår hemsida!

www.malmberg.se

Sök redan idag!

Vid frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Installation Manager Martin Nordbeck,  eller rekryteringskoordinator Alma Boklund, 

Är du vår nya kollega? Tveka inte på att söka!

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Vi vill informera om att vi är på semester under veckorna 29–31 och kommer därför inte att kunna ge någon återkoppling under denna period.  Vi är tillbaka vecka 32 och ser fram emot att hjälpa dig då. Tack för din förståelse!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Fler lediga tjänster