Nyexad ingenjör till Malmberg Energy Kristianstad

Kristianstad | Heltid | Tillsvidare

Vill du som nyutexaminerad inom maskinteknik jobba med miljöteknik? Malmberg Energy i Yngsjö, Kristianstad söker en konstruktör!

Som nyutexaminerad inom maskinteknik kommer du växa in i rollen som mekanikkonstruktör hos oss på Malmberg Energy i Yngsjö, strax utanför Åhus i Kristianstad kommun. Hos oss får du chans att arbeta med miljötekniska lösningar inom biogas och geoenergi. Som konstruktör får du möjlighet att arbeta med hela processen, från idé till färdig lösning. I rollen som maskiningenjör jobbar du tätt med vår tillverkning som finns vägg i vägg och du får därmed möjlighet att se dina tekniska lösningar i verkligheten. Vill du bli del av ett entreprenöriellt bolag som snabbt går från idé till handling? Hos oss på Malmberg Energy får du frihet att ta ansvar för dina uppgifter i projekten, möjlighet att utvecklas och chans att bli del av ett stabilt företag.

Ditt anställningserbjudande

Malmberg Energy erbjuder dig en utvecklande och teknisk roll som konstruktör. Hos oss ges du chansen att vara med och aktivt bidra i arbetet kring vår generations största utmaning, klimatet! Vi uppmuntrar eget tänkande och har som ett familjeägt bolag korta vägar till beslut. Hos oss på Malmberg får du det bästa av två världar! Du får den lite mindre verksamhetens fördelar med det nära och familjära anslaget och samtidigt den växande marknaden med kunder över hela landet i en verklig framtids- och tillväxtbransch. Vi har höga ambitioner och växer kontinuerligt. Beroende på dina intressen kan Malmberg erbjuda olika karriärmöjligheter inom miljöteknikområdet, inom vatten och inom energi. Våra värderingar är kompetens, kreativitet, öppenhet och glädje.

Häng med på vår resa mot Generation Zero – noll utsläpp, noll avfall och noll gifter!

Dina arbetsuppgifter

  • Arbeta med konstruktion och produktutveckling för pågående biogasuppgarderings- och geoenergianläggningar samt framtida lösningar inom grön och hållbar energi.
  • Konstruktion av rörinstallationer, tryckkärl och maskiner, val av komponenter samt framtagning av tillverknings- och montageunderlag i 3D.
  • Support vid anbud, projektarbete och produktvård på produkter inom biogas och geoenergi.
  • Vara en aktiv del i en projektgrupp där du har fokus på teknik och granskning. Du blir en viktig lagspelare som stöttar upp både kollegor och projektledare i pågående projekt.

Värt att veta

Du blir del av ett team bestående av automationsingenjörer, mekanikkonstruktörer och processingenjörer. Din närmaste chef är teknik- och utvecklingschefen. Tjänsten är placerad i Yngsjö och resor kan förekomma i tjänsten.

Våra förväntningar

Du har en högskoleingenjörsutbildning inom maskinteknik eller en civilingenjörsutbildning inom maskinteknik. Ditt intresseområde är teknik och gärna inriktat mot miljöteknik då vi inom vår bransch verkligen kan och vill bidra till något större. Kanske har du gjort något spännande examensarbete inom energibranschen? Du är hungrig på ny kunskap och vill nu få använda av din utbildning praktiskt. Då vi har internationella kunder och kollegor i andra länder, söker vid dig med kunskaper i både svenska och i engelska.

Du har ett innovativt och lösningsorienterat sätt. Att ta ansvar är också något som du är bra på och du ser till att hela kedjan fungerar. Du trivs på en entreprenörsdriven organisation som har snabbt till beslut och där bra på att anpassa dig till nya förutsättningar. Du samarbetar bra med andra och har en god kommunikativ förmåga.

Fler lediga tjänster